Gündem
22 Eyl 2010 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

TURKUVAZ KİTAP GENEL YAYIN YÖNETMENİ İLKNUR ÖZDEMİR İSTİFA ETTİ!

Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Turkuvaz Kitap'ta 4 yıla yakın süredir genel yayın yönetmeni ve genel müdür olarak çalışan İlknur Özdemir görevinden ayrıldı.Özdemir ayrılığını nasıl duyurdu?

Turkuvaz Kitap Genel Yayın Yönetmeni İlknur Özdemir görevinden ayrılma kararı aldı. Özdemir, çalışma arkadaşlarına gönderdiği mesajla ayrılğını duyurdu.İşte o mesaj..

"2 Ocak 2006’dan bu yana genel yayın yönetmeni ve genel müdür olarak çalıştığım Turkuvaz Kitapçılık’tan ayrılma kararı aldım; 24 Eylül 2010 Cuma gününden itibaren Turkuvaz’da olmayacağım. Turkuvaz Grubu içinden bir arkadaşım, Selçuk Güven, bir süre yayınevinin sorumluluğunu üstlenecek, ancak genel yayın yönetmeni olarak görev yapmayacaktır. Herhangi bir konuda yardımım gerekirse de kendisine yardımcı olacağım. Ama ben de yayıncılıktan uzak kalmayacağım; sizlerle yine karşılaşmayı umuyorum.
Kuruluşundan birkaç ay sonra, Merkez Kitaplar adı altında faaliyet gösterirken katıldığım, herkesin bildiği gibi bu 5 yılda büyük değişiklikler geçiren ve bugün artık Türkiye’nin saygın yayınevlerinden biri olarak arkamda bıraktığım Turkuvaz Kitap’a gönül bağım hep olacaktır."