Gündem
31 Ağu 2012 17:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:05

TURKUVAZ DERGİ GRUBU'NDA YENİ DÜZENLEME; SOSYAL MEDYA YÖNETİCİSİ KİM OLDU?

Turkuvaz Dergi grubu bünyesinde, sosyal medya etkinliklerinin koordinasyonu için yeni bir birim oluşturuldu.

Turkuvaz Dergi grubu bünyesinde, web sitelerinin tasarımı ve içerik yönetimi, dijital platform uygulamaları ve sosyal medya etkinliklerinin koordinasyonu için yeni bir birim oluşturuldu.

Turkuvaz Medya’dan yapılan açıklama şöyle:

Dergi Grubu bünyesinde, web sitelerinin tasarımı ve içerik yönetimi, dijital platform uygulamaları ve sosyal medya etkinliklerinin koordinasyonu amacıyla yeni bir birim oluşturulmasına karar verilmiştir. Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösterecek bu grubun yöneticiliğine 01.09.2012 tarihi itibari ile Sn. Onur Yıldırım atanmıştır.

Sn. Onur Yıldırım, 01.04.2011 tarihinden bu yana grubumuzda Dijital Strateji Koordinatörü olarak görev yapmaktaydı.

Sn. Onur Yıldırım’a yeni görevinde başarılar dileriz.

***

ONUR YILDIRIM KİMDİR?

Onur Yıldırım, uzun yıllar 1 Numara Hearst ve Vatan Dergi Grubu’nda üst düzey dergi yöneticiliği yaptı. Aynı anda Vatan Gazetesi haftasonu ekleri genel yayın yönetmenliği de yapan Yıldırım, aynı grupta Dijital Grup Başkanı oldu.

Son 1.5 yıldır Sabah Gazetesi Strateji Koordinatörlüğü görevini yürüten Onur Yıldırım, Serhat Albayrak tarafından Dergi grubuna kaydırıldı ve Dergi Grubu’nda Tuncel Sunar ve Yonca Ertürk ile birlikte Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapacak.