Magazin
09 Mayıs 2022 14:57 Son Güncelleme: 09 Mayıs 2022 15:03

Türkülerin kraliçesi Güler Işık'ı kahreden ölüm

'Dişi İbrahim Tatlıses' ve ‘Türkülerin kraliçesi’ olarak bilinen sanatçı Güler Işık aldığı acı haberle yıkıldı.

Daha önce meme kanseri teşhisi konan ve bir süre tedavi gören sanatçı Güler Işık, Umre ziyaretinde iyileşeceğini işaret eden bir rüya gördüğünü söylemişti. Ardından rüyası doğru çıkıp şifa bulan Işık, tesettüre girmişti. Güler Işık geçtiğimiz haftalarda 2. kez kansere yakalandığını gözyaşları içinde duyurmuştu. 2015 yılında meme kanserine yakalanan ve hastalığı yeniden nükseden Güler Işık aldığı acı haberle yıkıldı. Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren ve kanserle mücadele eden Güler Işık'ın annesi koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Türk halk müziği sanatçısı Güler Işık, ikinci kez kansere yakalandıktan sonra sevenlerinden kendisi için dua istemişti. Sağlık sorunları nedeniyle sevenlerini üzen Işık, verdiği kötü haberden kısa bir süre sonra annesinin koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Güler Işık, annesi için de sevenlerinden dua istemişti.

Güler Işık, Instagram hesabından annesiyle ilgili saatler önce yaptığı son paylaşımda ''Canım annem senin anneler gününü kutlayamiyorum çünki sen şu an hala bu hayata direniyorsun ve beni duymuyorsun inşallah kendine gelirsin ve benim anneler günümü o gün olur inşallah herkesin anneler gününü kutluyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Güler Işık'ın annesinden acı haber geldi. Ünlü sanatçı kaldırıldığı hastanede entübe edildiğini ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söylediği annesinin vefat ettiğini duyurdu: ''Canım annem hakka yürüdü inna Lillahi ev innail iletti Raciun''

Güler Işık'ın paylaşımına çok sayıda takipçisinden baş sağlığı mesajları yağdı. 

İşte Güler Işık'ın o paylaşımı...