Reklam PR
09 Mar 2010 12:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

TURKNET'E YENİ ÜRÜN YÖNETİMİ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ!..

TurkNet, şirket içi bir atama gerçekleştirerek Ürün Yönetimi ve Pazarlama Direktörü görevine Rana Karaküçük Özenç'i getirdi.

2006 yılından bu yana TurkNet'te Teknik Operasyon Müdürü olarak görev yapmakta olan Özenç, yeni görevi kapsamında TurkNet'in sunduğu ürün ve servislere ilişkin stratejik planlamalardan, yeni ürün/servis gelişiminden, pazarlama faaliyetlerinin koordinasyonundan ve stratejik işbirlikleri kurulmasından sorumlu olacak. Atama, TurkNet'in faaliyetlerine hız kazandıracak ve hedeflere daha hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlayacak.

Rana Karaküçük Özenç kimdir?
1971 doğumlu Rana Karaküçük Özenç, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde tamamladı. Ardından Eastern Michigan Üniversitesi'nde Finans üzerine MBA eğitimi alan Özenç, yüksek lisans eğitimini de yine aynı üniversitede Bilgi Sistemleri üzerine yaptı. Almanca ve İngilizce bilen Rana Karaküçük Özenç, kariyerine ilk olarak AOL firmasının bir alt kuruluşu olan Advanced Network Services'da (ANS) Network Uzmanı olarak başladı. Daha sonra UUNET firmasında görev alan Özenç, burada sırasıyla Transit Network Mühendisi ve Network Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev aldı. Ardından Global Crossing firmasına transfer olan, 2002 yılında ise TurkNet (Netone) ailesine katılarak Uzman Network Mühendisi olarak göreve başlayan Rana Karaküçük Özenç, 2006 yılından bu yana da TurkNet Teknik Operasyon Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

ETİKETLER
#turknet