Gündem
10 Tem 2015 10:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:43

Türkiye'yi sarsan vahşetin sırrı çözüldü!

Kocaeli'de plajda cesetleri bulunan iki gençten Ziya Y.'nin, Melisa K.'yi çadırda iple boğduktan sonra kendisini cankurtaran kulesine astığı tahmin ediliyor.

Kocaeli Kandıra ilçesinde önceki sabah plajda cesetleri bulunan 17 yaşındaki iki genç İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından İzmit Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ziyat Y.'nin, Melisa K.'yi çadırda iple boğduktan sonra kendisini cankurtaran kulesine astığı tahmin ediliyor. Ziya'nın üzerinden "Oğuzhan'ın arkasından gidiyoruz. Melisa'nın ve kendi canımı ben aldım." yazılı not çıktı.

"YANINA GELİYORUZ"

Melisa da olaydan bir gün önce internette Oğuzhan'la bir fotoğrafını paylaşıp "Kabrine gelemedim, yanına geliyoruz" diye bir mesaj yazdı.

"ONLAR SEVGİLİYDİ"

Kocaeli gazetesine konuşan gençlerin bir arkadaşı notlarda bahsi geçen ve şubatta öldürülen Oğuzhan'la Melisa'nın 4 yıldır sevgili olduklarını, cinayetten sonra Melisa'nın sürekli intiharı düşündüğünü iddia etti.

"HER DEDİĞİNİ YAPARDI"

Ziya ile Melisa'nın kardeş gibi olduğunu söyleyen arkadaşı olayı "Melisa ölmek istiyordu. Ziyat da Melisa'nın her istediğini yapardı" sözleriyle yorumladı.

BIÇAKLANDI

Poliste, uyuşturucu, aile içi şiddet ve yaralamadan kaydı olan Oğuzhan T.'nin (19) 26 Şubat'ta İstanbul Sancaktepe'de Y.E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli, Oğuzhan'la uyuşturucu satışı nedeniyle kavga ettiklerini iddia etti.