Gündem
30 Nis 2012 10:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

"TÜRKİYE'Yİ İRAN GİBİ GÖSTERMEYECEĞİZ"

James Bond serisinin son filmi 'Skyfall' için İstanbul'a gelen Daniel Craig, medyanın karşısına çıktı.

Çekimleri Türkiye'de devam eden James Bond serisinin son filmi 'Skyfall' için İstanbul'a gelen Daniel Craig, medyanın karşısına çıktı.

Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısına 007 James Bond rolündeki Daniel Craig'in yanı sıra yapımcılar Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli, yönetmen Sam Mendes, oyuncular Naomie Harris, Berenice Marlohe, Ola Rapace katıldı. 'Dublör kullanmayı sevmediği' iddia edilen Daniel Craig, 'Ben böyle bir şey söylemedim. Filmde çok tehlikeli sahneler var. Öyle çekilmesi gerekiyordu. Güvenliğe önem vermeliyiz' diye konuştu.

Yönetmen Sam Mendes de yaklaşık 20 gündür İstanbul'da olduklarını belirterek, 'Burası çok özel bir kent. İnsanlar bize çok sıcak davrandılar. Çok güzel vakit geçirdik. İstanbul, Türkiye'nin en güzel kenti' dedi. 

Kapalıçarşı'daki çekimlerde İstanbul'un İran gibi gösterildiği haberlerine değinen yapımcı Michael G. Wilson, 'İstanbul, İstanbul'dur. Burayı olduğu gibi göreceksiniz. Sakın merak etmeyin. Türkiye'yi asla geri kalmış bir ülke gibi göstermeyeceğiz. İstanbul  harika bir şehir' diye konuştu.