Televizyon
17 Tem 2019 17:53 Son Güncelleme: 17 Tem 2019 23:56

Türkiye’ye Sağlık Yolu ATV Avrupa’da start aldı!

Yurt dışında yaşayan hasta ve hasta yakınlarının rehber programı Türkiye’ye Sağlık Yolu, ATV Avrupa’da ikinci sezonuna başladı.

Türkiye'ye Sağlık Yolu, hem ekranlarda hem de web sitesiyle özellikle yurt dışındaki hastalar için sağlık alanında bir rehber olmayı hedefliyor. Bu amaçla hazırlanan www.saglikyolu90.com web sitesi; İngilizce, Arapça, Rusça gibi farklı dillerde hastalara ve hasta yakınlarına Türkiye'deki sağlık kuruluşları, hekimler, estetik ve diş  tedavileri gibi konularda arama yapma imkanı sunuyor. Yurt dışında yaşayan hastalar hem ekranlardan hem de internetten Türkiye’deki sağlık hizmetleri, teşhis ve tedavi imkanları konusunda öğrenmek istedikleri her bilgiye ulaşabiliyor.

İYİLEŞME SELFIE’LERİ İLE HASTALAR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞIYOR

Türkiye’ye Sağlık Yolu programının dikkat çekici özelliklerinden biri de Türkiye’de tedavi gören hastaların deneyimlerini paylaştığı “İyileşme Selfie’leri" bölümü. Bu bölümde, yurt dışında yaşayan Türk ya da yabancı hastalar tedavi için neden Türkiye’yi tercih ettikleri anlatıyorlar.

TÜRKİYE’YE SAĞLIK YOLU HER PAZAR ATV AVRUPA EKRANLARINDA...

Sağlık haberciliğinin usta isimlerinden Gazeteci Esra Kazancıbaşı Öztekin’in Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiği sağlık programı Sağlık Adası Medya Yapım tarafından hazırlanıyor. Türkiye’ye Sağlık Yolu programı Fulya Çetin’in sunumuyla her Pazar Türkiye saati ile 12.00’de Atv Avrupa ekranlarında.