Magazin
26 Mayıs 2014 14:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:13

Türkiye'ye gelen Justin Timberlake'e davul zurna şoku!

Bu akşam konser verecek olan Justin Timberlake’in rahatı kaçtı. Çırağan’da kalan popçu, davullu-zurnalı düğün nedeniyle dinlenemedi.

Dünya turnesi kapsamında bu akşam İstanbul İTÜ Stadyumu'nda konser verecek olan Justin Timberlake; Türkiye'ye erken geldi. GÜNAYDIN, çifti Çırağan Sarayı'nda görüntüledi! Ünlü yıldızın, iki gün önce sessizce ülkemize girdiği öğrenildi.

Turistik Gezi

Günaydın'ın haberine göre, İstanbul'u çok merak ettiğini söyleyen Timberlake'in tarihi ve turisttik mekanları gezmek için erken geldiği ortaya çıktı. Ünlü çift, cumartesi gecesi Çırağan Sarayı'nda yemek yerken görüntülendi.

Davul-zurna şoku!

Bu akşam konser verecek olan Justin Timberlake’in rahatı kaçtı. Çırağan’da kalan popçu, davullu-zurnalı düğün nedeniyle dinlenemedi.

İlk solo performansı için Türkiye’ye gelen Justin Timberlake’e, Çırağan Sarayı’nda süper lüks bir süit ayarlandı. Bu akşam İstanbul Teknik Üniversitesi’nde konser verecek olan ABD’li pop yıldızı, İstanbul’u gezmek yerine Boğaz’a karşı inzivaya çekilmeyi tercih etti. Ancak, o saatlerde Cenay Şirketler Grubu’nun ortağı Cengiz Güldamlası’nın oğlu Mete Güldamlası ile Aslıhan Yurttutmuş’un düğünü vardı. Davullu-zurnalı ve Serdar Ortaç’lı düğün yüzünden dinlenemeyen Justin Timberlake, kendini yemeğe verdi. Özel aşçısını yanında getiren Timberlake; steak tartar, bol yeşilli salata, yoğurt ve dana bonfile dilimlerini tercih etti.

Mete Güldamlası ile Aslıhan Yurttutmuş’un Çırağan Sarayı’ndaki düğününde Serdar Ortaç sahneye çıktı.