Magazin
29 Mayıs 2011 21:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

TÜRKİYE'NİN PASCAL NOUMA'NIN ŞEYİYLE DERDİ NE?

Pascal Nouma sünnetli mi? Tüm Türkiye'nin merak ettiği bu sorunun (!) yanıtını HT Magazin muhabiri Pınar Reyhan Özyiğit verdi...

"Pascal bana çıkarıp şeyini gösterdi. Sünnet olmuş, müslüman olmuş..." Bu sözler gazeteci Bekir Saçar'ın bir televizyon programında söyledikleriydi.

Habertürk muhabiri Pınar Reyhan Özyiğit'in sorularını yanıtladı. Sünnet olayına da son noktayı koydu...  Özyiğit Türkiye'nin senin şeyinle derdi ne? diye sordu ama Pascal'ın doğduğunda birçok diğer bebek gibi sünnet olduğunu yazmayı da ihmel etmedi.

İşte Pascal'ın şeyi hakkında yapılan son röportaj:

Şu sünnet mevzusuna son noktayı koyalım mı Pascal? Türkiye'nin senin şeyinle derdi ne?

Ben de bilmiyorum Pınar. Ben doğduğumda sünnet olmuşum. Bu yaşımda sünnet olmadım ki. Klasik, ünlüler üzerinden kendine fayda sağlamaya çalışan, ona buna saldıran gazeteci hareketi bu. Allahtan siz tüm gazeteciler böyle değilsiniz. Arada her meslekte olduğu gibi sizde de arızalar çıkıyor. Kız arkadaşımla Bebek'te yemek yerken geldi adam ve bana "Sünnet oldun mu?" dedi. "Şimdi işim var yemek yiyorum sevgilim var yanımda burası bu konunun yeri mi?" dedim. Sonra gitti "Pascal bana şeyini gösterdi" yazdı. Akşam yemeği yiyoruz o anda, Bebek'te herkesin içinde açıp göstereceğim? Olabilir mi böyle bir şey?

Peki, ben çıkıp, o yemekte oradaydım, o gazeteci arkadaş geldi ve dedi ki 'Pascal ben sana hayranım, sana ilgim var lütfen bana göster!' olayın aslı buydu" desem kim bunun doğru olup olmadığını ispat edebilir ki?
Aynen öyle. Haber yaparken biraz da empati yapmak gerekir. Bir insan Bebek'te milletin yanında nasıl açar şeyini gösterir. Dediğin doğru. Ben bunu söylesem ne olacaktı peki? Bu da ayrı bir konu.