Spor
22 Eyl 2022 22:12 Son Güncelleme: 22 Eyl 2022 22:15

Türkiye'nin maçı başlar başlamaz TRT 1 ekranlarında çıkan uyarı ortalığı ayağa kaldırdı

Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Türkiye, Fatih Terim Stadı'nda Lüksemburg'u ağırlıyor. Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacak TRT 1 ekranları frekans uyarısı vererek yayını durdurdu. Sosyal medyada futbolseverler bu duruma büyük tepki gösterirken, problem 5 dakika içerisinde çözülerek maç, canlı yayınlanmaya başladı.

Türkiye ile Lüksemburg, Uluslar C Ligi 1. Grup 5. maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın henüz başında yaşanan bir sorun ise futbolseverlerin tepkisini çekti.

MAÇ YAYINI KESİLDİ

Karşılaşmayı canlı yayınlayan TRT 1, Türkiye- Lüksemburg maçının başlama düdüğünün çalmasıyla birlikte frekans bilgilerinin değiştiğini belirterek yayını durdurdu. Ekranları başında büyük bir şok yaşayan milyonlar, sosyal medyada bu duruma tepki gösterdi. Sorun kısa sürede çözülürken canlı yayın mücadelenin 5. dakikasından itibaren ekranlara geldi.

A MİLLİ TAKIM'A 1 PUAN YETİYOR

Grupta 12 puanla lider durumunda bulunan A Milli Takım, Lüksemburg'dan 1 puan alması halinde grubu lider bitirmeyi ve B Ligi'ne yükselmeyi garantileyecek.