Televizyon
05 Haz 2012 13:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:44

TÜRKİYE'NİN İLK İNTERAKTİF HABER PROGRAMI SKYTURK360'DA! HANGİ GAZETECİ SUNACAK?(MEDYARADAR/ÖZEL)

SKYTURK360 ekranlarında başlayacak olan "Şimdi Söz Sizde" programı Türkiye'nin tek interaktif haber programı özelliğini taşıyor.

Türkiye’nin ilk interaktif haber programı "Şimdi Söz Sizde" SKYTURK360’da başlıyor. Programı 16 yıldır Türkiye’nin çeşitli televizyon kanallarında muhabirlik yapan Hilmi Hacaloğlu sunacak.

Hilmi Hacaloğlu, Türkiye’nin yakın döneminde ne olduysa onu yakından takip etti. Marmara Depremi’nde İzmir, Adapazarı, ve Düzce’de; Kosova Savaşı’nda ise Priştine’de Prizren’deydi. Irak Savaşı’nda Kuveyt’ten girdi, Basra, Bağdat, Erbil, Musul derken  Habur’dan çıktı. Gürcistan Savaşı’nın en sıcak anlarında o vardı.  2001 ekonomik krizinde ekonominin nabzını tuttu. Kah Kemal Derviş’e soru sordu kah çarşıda pazarda esnafa, vatandaşa mikrofon tuttu. Aktütün Baskını sonrası Türkiye’de tansiyon yeniden yükselse de Hilmi Hacaloğlu “Öteki Şırnak” haber dosyasıyla Kürt sorununa gernilikten uzak başka bir gözle baktı. Uganda’da çocuk askerlerin peşine düştü, Ruanda’da soykırımı araştırdı, Venezüela’da Chavez mitini masaya yatırdı, Kolombiya’da iç savaşı deşifre etti.

Şimdi ise SKYTURK360’da “Şimdi Söz Sizde” diyecek. Sosyal medya aracılığıyla izleyiciden gelecek soruları en net şekilde doğrudan konuğuna soracak. Dış politika, iç politika ya da ekonomi kısacası gündemde ne varsa o konuyu konunun asli muhataplarıyla ‘Şimdi Söz Sizde’de konuşacak.

Şimdi Söz Sizde Hilmi Hacaloğlu’nun sunumuyla her Salı ve Perşembe saat 21:00’de SKYTURK360’da ekranlara gelecek.

MEDYARADAR/ÖZEL