Televizyon
04 Eki 2017 16:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Türkiye'nin ilk haber kanalı NTV, yeni yayın dönemine hazır!

Türkiye'nin ilk haber kanalı NTV, 2 Ekim Pazartesi itibarıyla yeni yayın dönemine başladı.

Yeni yayın döneminde her güne, her saate uygun haber kuşakları, ekonomi gündeminin tüm ayrıntıları, sporseverlere özel program ve içeriklerin yanı sıra merak uyandıran, bilgilendirici ve hayata dair programlar NTV’de izleyicilerle buluşacak.

Erhan Ertürk ve Özlem Yurt’la başlayan gün, öğle saatlerine kadar Burcu Kaya ile tüm gelişmelerle izleyici karşısında olacak. Oğuz Haksever Ögle Bülten’inde, Seda Öğretir ve Ahmed Arpat Günün İçinden kuşağında, Buket Aydın Baykal Ana Haber’de, Simge Fıstıkoğlu Gece Bülteni'nde, sabaha kadar süren haber maratonunda ise Sultan Arınır, Serhan Başbahçıvan ve Murat Üzel izleyicilerle buluşacak. Dünyadaki önemli gelişmeleri, özel dosyalar ve farklı ülkelerden canlı bağlantılarla aktaran Ahmet Yeşiltepe de Dünyanın Haberi ile ekranda olacak.

“Herkesin anlayacağı dilde ekonomi”
Ekonomi gündeminin tüm başlıkları Mahfi Eğilmez, Güngör Uras, Berfu Güven, Servet Yıldırım, Melda Yücel, Gökay Otyam ve Cem Kılıç ile herkesin anlayacağı bir dille aktarılmaya devam edecek.

“Daha fazla spor”
Bu yıl sporseverler NTV’de yeni sürpriz içerik ve programlarla daha fazla spor izleyecek. Spor programlarının klasiği Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova ile % 100 Futbol, Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol ile Spor Servisi haftanın spor gündemini belirleyecek.

“Kavga etmek için değil, anlamak için siyaset”
NTV’de Bugün-Yarın, Siyasi İşler ve Doğrudan Siyaset; “Kavgadan, gerginlikten uzak, ayrıştıran değil, anlamak için, ileriyi görmek için siyaset” mottosuyla Oğuz Haksever, Ahmed Arpat ve Simge Fıstıkoğlu moderatörlüğünde yoluna devam edecek.

“Hayata dair programlar yine NTV’de”
Osman Müftüoğlu ile Yaşasın Hayat,  Saffet Üçüncü ile Sıfırdan Yüze, Gülay Afşar ile kültür ve sanatın haber bülteni Gece Gündüz, Mete Çubukçu ile Pasaport'un  yanı sıra farklı içerikleriyle yepyeni programlar izleyiciyle buluşacak.
Beslenmeden diyete, cilt güzelliğinden uzun yaşamın sırlarına, sağlıklı ve formda kalmaya dair tüm soruların yanıtlanacağı Seda Öğretir’in sunumuyla Osman Müftüoğlu ile NTV’ye Sorun... Sağlıklı beslenmenin doğru yollarının en pratik yemek tarifleri eşliğinde sunulduğu Elvan Odabaşı ile Doya Doya Yaşam... İstanbul'dan Anadolu'ya birçok şehrin tarihi ve kültürünü, ünlü yönetmen Yüksel Aksu ve Wilco Van Herpen'in sunumuyla ekrana getiren Avrupa'dan Anadolu'ya Doğal Lezzetlerin İzinde... Hasan Bülent Kahraman'ın kültür ve sanatın her alanında konuklarıyla sorunları ve kavramları ele aldığı Bildiğiniz Gibi Değil... Her bölümü mutlu sonla biten zorlu hastalıkların, iyileşme sürecini etkili hikayelerle ekrana yansıtan Hayat Yeniden... Eğitimle ilgili merak edilenlen en önemli konuların Sadık Gültekin ve konuklarıyla işlendiği Doğru Tercih...

“Belgesel NTV’de izlenir”
NTV Belgesel Kuşağı da yepyeni içeriklerle hafta sonu ekranının vazgeçilmezi olmaya devam edecek. Bilimden doğaya, insan hikayelerinden teknolojiye kadar herkesin ilgisini çekecek belgeseller NTV’de izleyiciyle buluşacak.