Türkiye’nin güzellikleri Brüksel’de sergilendi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin (TFMD) düzenlediği Yılın Basın Fotoğrafları yarışmasında ödül alan fotoğraflardan oluşan Türkiye’nin Güzellikleri Sergisi’nin açılışını Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirdi.

Türkiye’nin güzellikleri Brüksel’de sergilendi - Sayfa 1

TOBB Brüksel Temsilciliği’nde düzenlenen sergiye Bakan Çavuşoğlu’nun yanı sıra Kuzey Makedonya Dışişleri Bakanı Bujar Osmani de katıldı. 

113
Türkiye’nin güzellikleri Brüksel’de sergilendi - Sayfa 2

Türkiye’nin Brüksel Büyükelçisi Hasan Ulusoy, Türkiye’nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Kemal Bozay, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Basat Öztürk ve TFMD Başkan Vekili Osman Altınışık’ın yanı sıra çok sayıda Türk ve yabancı misyon temsilcisi de törende yer aldı.

213
Türkiye’nin güzellikleri Brüksel’de sergilendi - Sayfa 3

“BİNLERCE KATILIMCI SERGİMİZİ ÇOK BEĞENDİ” 

Açılışta konuşan Bakan Çavuşoğlu, “Sergi, Türkiye’nin doğal güzelliklerini ve yüzyıllara dayanan birlikte yaşama kültürünü yansıtıyor. 

313
Türkiye’nin güzellikleri Brüksel’de sergilendi - Sayfa 4

Bu sergiyi ilk kez geçen ay 2. Antalya Diplomasi Forumu’nda dijital olarak gerçekleştirdik. 75 ülkeden 40 uluslararası örgütten üst düzey yetkililerin aralarında bulunduğu binlerce katılımcı sergimizi çok beğendi.

413