Gündem
22 Eki 2012 13:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

TÜRKİYE'NİN EN İYİ BLOGLARI BUMERANG İÇİN YARIŞACAK!

Ödül töreni 29 Kasım 2012′de Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.

Türkiye’deki blog ekosistemini geliştirmek amacı ile kurulan ve bünyesinde 20 bini aşkın üyesi bulunan Bumerang, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ödül töreninin ikincisini 29 Kasım 2012 tarihinde Hilton Convention Center’da gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

“Bumads İle İçerik Aşkına”

“Bumads İle İçerik Aşkına” sloganı ve konsepti ile hazırlanan, toplam 6 farklı kategorinin ve jüri özel ödülünün sahibini bulacağı etkinlik, Gizmodo baş editörü Matthias Sternkopf başta olmak üzere sektörün önemli isimleri tarafından hazırlanan, sosyal medya, bloglar ve content marketing gibi başlıkların konuşulacağı konferans ile başlayacak. Konferans sonunda, katılımcılar aldıkları eğitimi belgeleyen sertifikanın da sahibi olacak.

Bumerang Ödülleri’ne blog, forum, yerel haber siteleri gibi bağımsız yayıncılar katılabilecek.

“En Tarz Blog”, “En Çalışkan Blog”, “En Sosyal Blog”, “En İyi Forum” dahil olmak üzere 6 kategorinin birincileri ve “Jüri Özel Ödül”ünü  kazanan toplam 7 site, “the new iPad” ve sürpriz ödüller kazanacak. Katılan siteler başvuru onayından sonra “sms oylaması” ve sonrasında kendi alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek.