Türkiye’de yaşayan Arap dünyasının tescilli güzelinden milyonluk vurgun! Evlilik vaadiyle kandırdı

Türkiye’deki dolandırıcılık iddialarına bir yenisi daha eklenirken bu kez yaşanan olaydaki kişilerin kimlikleri de en az olayın kendisi kadar dikkat çekti. Türkiye'de yaşayan İsrailli Wael T., yatırım danışmanlığı yapan güzellik yarışması ikincisi Maria K'nın kendisini 1 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Türkiye’de yaşayan Arap dünyasının tescilli güzelinden milyonluk vurgun! Evlilik vaadiyle kandırdı - Sayfa 1

Akılalmaz dolandırıcılık hikayesi Türkiye’de yaşandı. Dolandırıldığını iddia eden İsrail vatandaşı dolandırdığı iddia edilen ise Lübnanlı 2019 Arap Dünyası Güzeli ikincisi…

113
Türkiye’de yaşayan Arap dünyasının tescilli güzelinden milyonluk vurgun! Evlilik vaadiyle kandırdı - Sayfa 2

Türkiye'de yaşayan, aynı zamanda yatırım yapan İsrail vatandaşı 52 yaşındaki Wael T., yeni yatırım için 2021'de aracı bir firmaya başvurdu. Firmada kendisiyle pazarlama bölümünde yer alan güzellik yarışması ikincisi Maria K. ilgilendi.

213
Türkiye’de yaşayan Arap dünyasının tescilli güzelinden milyonluk vurgun! Evlilik vaadiyle kandırdı - Sayfa 3

Yatırım fırsatları konusunda bilgi veren, sözleme ve satışlarda aracı firmayla Wael T. arasında köprü kuran tescilli güzelin iş ilişkisi dışına çıktığı ileri sürüldü. İddiaya göre Maria K., samimiyeti arttırarak Wael T.'e kendi fotoğraflarını atmaya, katıldığı güzellik yarışmasını anlatmaya başladı.

313
Türkiye’de yaşayan Arap dünyasının tescilli güzelinden milyonluk vurgun! Evlilik vaadiyle kandırdı - Sayfa 4

İŞ İLİŞKİSİ SEVGİLİLİĞE DÖNÜŞTÜ
Sabah gazetesinin haberine göre; İlerleyen zamanda ikili arasındaki iş ilişkisi sevgililiğe dönüştü. Wael T., sevgilisine lüks çantalar, altın yüzük, kolyeler hediye alıyordu.

413