Gündem
07 Ağu 2014 16:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:32

Türkiye'de bir ilk; hangi kanalda çalışacağını takipçilerine sordu (Medyaradar-Özel)

Türkiye’de bu da oldu! Futbol spikerinin maç anlatacağı radyoyu dinleyicileri belirleyecek..

Futbol maçlarını kendine has üslubuyla anlatan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan spiker Ali Ferahbot, Türkiye’de bir ilke imza attı. Genç spiker, facebook sayfasından hayranlarına “Yeni sezonda Lig TV’de olmalı mıyım?” diye sordu. 
 
Halen GS TV’de maç anlatan Ali Ferahbot’un bu sorusuna yüzlerce yorum yağdı. 
 
Maç anlatımı ile futbol severlerin gönlünde taht kuran genç spikere hemen hemen her futbol takımının taraftarından destek mesajı geldi. GS TV’de maç anlatmasına rağmen Fenerbahçeli taraftarlar da keyifle dinledikleri Ali Ferahbot’u Lig TV’de görmek istediklerini yorumları ile söylediler. 
 
Ali Ferahbot facebook sayfasında şu mesaja yer verdi ve gelen yorumlar da şöyleydi: 
 
“ 9 yaşımdan beri maç anlatma sevdalısı olan ben;
 
Önce Ankara'nın yerel radyolarında;
 
2001'de başlayan İstanbul maceramda uzun yıllar Best fm, kısa süre Radyo Tatlıses, ihalenin olmasiyla da Lig Rradyo, TRT FM ve NTV Radyo ihalenin olduğu her radyoda en çok dinlenen maç spikeri olarak görev yaptım. Ardından GS TV serüvenim başladı. O kadar büyük ilgiyle karşılandım ki burada ( yıllardır GS, FB, BJK, Bursa TV leri anlattı) 
 
1. Yılım bitip 2’inci yıl başladığında izlenme oranları arttığından maç anlatımlarımıza yasak geldi Galatasaray TV'de.....
 
Şimdi taraflı tarafsız herkese soruyorum sizce yeni sezonda Lig TV’de olmalı mıyım? Beni 2001'den beri dinleyen takip eden tüm futbolseverlere soruyorum...”



,





Medyaradar-Özel