Gündem
21 Eki 2011 16:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

TÜRKİYE'DE BİR İLK! HANGİ DERGİ ÜÇ AYRI KAPAKLA YAYINLANDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Yayın hayatına Şubat ayında merhaba diyen dergi 10.sayısında üç farklı kapakla Türkiye'de bir ilke imza attı.

Geçtiğimiz Şubat ayında “Dünyanın En Işıltılı Gençlik Dergisi” sloganıyla yayın hayatına başlayan DYOU Dergisi, Kasım ayında 10. sayısını üç farklı kapakla kutluyor.

Yayın hayatına başladığı günden beri Türkiye’nin en çok satan dergilerinden biri olma özelliğini kaybetmeyen DYOU Dergisi, Kasım ayında Twilight Özel sayısıyla Twilight Efsanesi’nin üçüncü filmi olan Breaking Dawn Part 1’in üç starını üç farklı kapakla okuyucularıyla buluşturuyor. Robert Pattinson, Kristen Stewart ve Taylor Lautner’in yer aldığı üç farklı kapak, aynı içerikle 24 Ekim’de okuyucularıyla buluşacak.

Breaking Dawn oyuncularından Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner, Ashley Grene ve Dakota Fanning’in röportajları da DYOU Kasım sayısında yeralacak.

DYOU Kasım sayısında ayrıca DYOU Dergisi Yayın Yönetmeni yazar Arzum Uzun’un Grammy Ödüllü şarkıcı Jason Mraz ile yaptığı çok özel bir röportaj da yer alıyor. Türkiye’den bir mecraya ilk kez röportaj veren Mraz, Uzun ile yaptığı telefon görüşmesinde hakkında merak edilenleri açıkladı.

Ayrıca ekranların yeni jönü, Ay Tutulması dizisinin starı Kenan Ece ile yapılan harika bir röportaj ve Ece’nin Rumeli Hisarı’ndaki balık keyfi de birbirinden ilginç fotoğraflarla DYOU’da.

AVEA reklamlarının Fasulye’si Erdem Yener de, dizisi Başrolde Aşk’ın setinde DYOU’ya çok özel açıklamalar yaptı.

MEDYARADAR/ÖZEL