Medya
22 Tem 2013 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

TÜRKİYE YENİ BİR GAZETEYE KAVUŞUYOR; GAZETEYİ HANGİ MEDYA GRUBU ÇIKARIYOR?

"Yüksek kalite, entellektüel birikime ve geniş teknik altyapı gücüne yaraşır bir gazete daha geliyor."

Star Medya Grubu çatısı altında yeni bir gazete daha çıkartıyor. İngilizce olarak yayınlanacak gazetenin müjdesini Star Medya Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu verdi...

STAR GRUBU’NDAN ‘BENZERSİZ’ BİR BÜYÜME PERFORMANSI VE YENİ PROJELER

Bu köşede kendimizle ilgili haberleri pek paylaşmıyorum ama bazı güzel gelişmelerin bilinmesinin ve sizlerle paylaşılmasının iyi olacağını düşünüyorum.

2013’ün ilk 6 ayını geride bıraktık. Okuyucularımızla ve izleyicilerimizle memnuniyetle paylaşmak isterim ki son derece başarılı bir yıl geçiriyoruz. Gelirlerimiz ve karlılığımız giderek artıyor. Son haftalarda yaşanan ve yaz aylarına bağlı olarak gelişen pazar krizine rağmen performansımızı koruyoruz.
Bazı rakamları kısa süre içinde sektörle ve kamuoyuyla paylaşacağız.

Ama özetleyeyim... STAR Gazetesi ve 24 Haber Televizyonu 2013 yılının ilk 6 ayını medyada (geçen yılın aynı dönemine göre) en büyük gelir artışını yakalayarak geçirdi. İkinci 6 ayda da bu çizgiyi yükselteceğiz...
Bu başarılı performansımız sayesindedir ki Star Medya Grubu yeni yayınlarla güçleniyor.

4 yola çıktı, yeni bir gazete de geliyor

Dizi, film, çocuk, gençlik, kadın ve hayat temaları üzerinden eğlence kanalı olacak 4 Televizyonu yayın hayatına başladı. Henüz test aşamasında bile izlenme yarışında iddiasını gösterdi. Reyting payı hızla yükseliyor.

Sadece 4 televizyonu değil, yeni bir gazete projesi için de düğmeye bastık. STAR Grubu’nun sahip olduğu yüksek kalite, yorum gücü ve entellektüel birikime ve geniş teknik altyapı gücüne yaraşır bir gazete daha geliyor. Gazete Yayın Danışmanı İbrahim Kiras kolları sıvadı. Şimdilik şu kadarını söyleyeyim... Son aylarda eksikliği daha da hissedilen bir alanda “en iyi” olmak hedefiyle yola çıkmış bulunuyoruz.

İnternette yeni birleşmeler
Bildiğiniz gibi sadece gelirde değil internet medyasında da en büyük yükselişi yakalayan marka olduk. stargazete.com 2013’ün en çok büyüyen internet haber portalı oldu. Şimdi grubumuzun diğer siteleri yirmidort.tv ve yirmidorthaber.com da sisteme dahil oluyor. Star ve 24 markalarının bütün internet operasyonları Mustafa Yükselir’in yönetiminde birleşmiş bulunuyor. Yani, çok yakında stargazete.com’un ardından ikinci markamızla da yarışa giriyoruz.

Mustafa Karaalioğlu’nun yazısının tamamı için tıklayın