Televizyon
27 Eyl 2013 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

TÜRKİYE YENİ BİR ÇİZGİ KAHRAMAN İLE TANIŞIYOR!

Koca Kafalar, Baba Haber Bülteni, ve Fırıldak Ailesi'nin yapımcısından yepyeni bir dizi geliyor. VİDEO

Adını Grafi2000 Comedy ile duyuran, ardından Koca Kafalar, Baba Haber Bülteni ve Fırıldak Ailesi ile büyük ses getiren ünlü yapımcı Varol Yaşaroğlu, yeni çizgi dizisi Çınar’ı görücüye çıkardı. Yapımcı Varol Yaşaroğlu’nun, çocukların gözünden Osmanlı tarihini anlatacağı "Çınar" adlı çizgi dizisi şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başladı.
 
Yaşaroğlu, Çınar isimli yeni animasyon dizisinde, yüzlerce yıllık eşsiz bir medeniyetin sahibi olan Osmanlı Devleti’ni çocukların gözünden anlatacak. Dizinin baş kahramanı Çınar her bölümde farklı bir tarihi karaktere bürünecek. Tarihte heyecanlı bir yolculuğa çıkacak olan Çınar, kimi zaman Fatih'in topçusu, Orhan Gazi'nin askeri, kimi zaman ise Yavuz Selim'in sipahisi, Kanuni'nin kâtibi, Üçüncü Selim'in müzisyeni olacak.
 
Çocuklara tarihi oyun oynar gibi, hikaye dinler gibi anlatmayı hedeflediğini belirten yapımcı Varol Yaşaroğlu’nın Çınar projesi şimdiden TRT Çocuk’un yakın markajı altında. 30 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Çınar’ın serüvenleri çok konuşulacağa benziyor.

İŞTE O KARAKTER : VİDEO