Spor
13 Şub 2023 17:43 Son Güncelleme: 13 Şub 2023 17:45

Türkiye Tenis Federasyonu'ndan acı haberler art arda geldi

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde acı bir kayıp daha yaşandı. Tenis antrenörü Tuba Pidecioğlu ile eşi ve çocuğu Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybetti. Türkiye Tenis Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Murat Ali Yapar ve eşi Alev Yapar, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitirdi.

Tenis antrenörü Tuba Pidecioğlu ile eşi ve çocuğu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitirdi.

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde tenis antrenörü olarak görev yapan Tuba Pidecioğlu, eşi İhsan Pidecioğlu ve oğulları Mehmet Pidecioğlu, Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybetti.

Açıklamada vefat eden antrenör, eşi ve oğluna Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine sabır, tüm tenis camiasına başsağlığı dilendi.

BİR ACI KAYIP DAHA

Türkiye Tenis Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Murat Ali Yapar ve eşi Alev Yapar, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde yaşamını yitirdi.

Federasyondan yapılan açıklamada, "Türkiye Tenis Federasyonu Hatay İl Temsilcimiz Murat Ali Yapar ile eşi Alev Yapar'ın, Hatay'da meydana gelen deprem felaketinde hayatlarını kaybettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli il temsilcimiz ve kıymetli eşine Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine sabır, tüm tenis camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.