Gündem
12 Mayıs 2013 10:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

TÜRKİYE REYHANLI'NIN ACISIYLA SARSILDI; ZAYTUNG DALGAYA ALDI!

Gündeme tersten bakmayı ilke edinen Zaytung, bu kez takipçilerini kızdırdı.

Ülke gündemini ti’ye alan haberleriyle takip edilen Zaytung adlı site Reyhanlı’daki bombalı saldırılardan sonra yayınladığı espriyle tepki çekti.

"Reyhanlı patlamaları sonrasında hastanelere sızmaya çalışan yaralı vatandaşlarımız gerillaların ve sığınmacıların yardımıyla başarıyla püskürtüldü" şeklinde bir bilgi çeken siteye twitter’dan tepki yağdı.

Zaytung, Rehyanlı’da yaşananları ti’ye almaya devam ederek, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu hedef alan şu metni de paylaştı: "Hatay’daki patlamaların ardından bölgeye hareket eden Dışişleri Bakanı Davutoğlu, bu akşam da hayatını kaybeden vatandaşların aileleriyle bir araya gelerek "Stratejik Derinlik" vizyonunu anlatacak..."



Zaytung, yayınladığı özür metnine rağmen sosyal medyada tepkiler devam ediyor.

Twitter’da Zaytung’a verilen tepkilerden bazıları;

@selinkulaksiz

Bugunku zaytung haberi tam bi uslup sorunu degil de ne? Evet bi mesaj vermeye calismissin ama yanlis sozcuklerle

 @huseyingok44

#zaytung dürüst, tarafsız ve ahlaksız haber derken Ahlaksızı az bile demişsiniz.. Şerefsiz, haysiyetsizsiniz aslında.. Acıyla dalga geçilmez

 @ragipsoylu

Zaytung’un öykündüğü The Onion, Boston bombalamaları sırasında faillerle dalga geçerken, Zaytung mağdurları tiye alıyor. Türk mizahı işte.

 @alidemirci

Zaytung bügün iyi ters köşe yaptı http://zaytung.com/duzeltmeveozur.asp …. Otizm espirisini unutmadık o ayrı.

 @cemiletarhan

Anlayamadiginiz ya da anlamak istemediginiz orada varolan ince dokundurma. Bu espri degil okudugum en aci yazi. @cuneytozdemir @zaytung

 @zurrani

@gultenkazak @zaytung yani demem o ki biraz large olacagiz devlet millet bekasi icin. Zaytungun yaptigini anliyorum. Cirkin olmasi farkmaz.

‏@zurrani7 dk

@gultenkazak @zaytung yani demem o ki biraz large olacagiz devlet millet bekasi icin. Zaytungun yaptigini anliyorum. Cirkin olmasi farkmaz.

 @usameceran

Ahlâk olmazsa ne kadar kaliteli olursa olsun hiçbr kymeti yok.Kardeşlermizn acısnı malzeme yapan zaytung,ahlâk yok anladık VİCDAN da mı yok?

 @huseyingok44

@zaytung Allah senin belanı versin bee yazık dalgadan başka muhabbetin yok senin canlar yanmış ocaklar sönmüş sen neyin peşindesin...!!!

 @bozova76

Zaytung herkesle alay ediyor !!!! İğrençsin zaytung !!!!

 @mtufekyapan

Zaytung Mehmet Ali Birand ve bugünkü performansı ile gözümdeki yeri ciddi derecede sarsıldı. Çok daha dikkatli/özenli olmaları gerekiyor..

 ‏@olumvarhaci

ölen vatandaşlarımızın ardından espri malzemesi çıkaran, özür diye tekrar dalga geçmeye çalışan @zaytung’a vurun spamı da aklı başına gelsin