Gündem
10 Mar 2013 17:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

TÜRKİYE MÜZİK ÖDÜLLERİ ADAYLARI BELLİ OLUYOR

Müzik sektörü, medya ve müzikseverlerin merakla beklediği 'Türkiye Müzik Ödülleri' adayları yarın (11 Mart Pazartesi) düzenlenecek basın toplantısı ile açıklanıyor.

Bu yıl 19. yılına giren 'Kral Müzik Ödülleri', müzik sektörünün tüm paydaşlarının desteğiyle 'Türkiye Müzik Ödülleri' adını alarak başladığı bu yılki serüveninde aday belirleme aşamasını tamamladı. 2012 yılı müzik çalışmalarının değerlendirmeye alındığı aday belirleme sürecinde, MÜYAP ve Nielsen verileri, halkın oyları ve 200 kişilik dev jürinin değerlendirmesi belli kıstaslara göre birleştirildi ve Türkiye Müzik Ödülleri'nde yarışacak adaylar belirlendi.

Kral Grubu'nun düzenlediği Türkiye Müzik Ödülleri'nin resmi sponsoru ise Ülker Albeni. Nisan ayında düzenlenecek görkemli bir gala gecesi ile ödüller sahiplerini bulacak.

MÜZİK SEKTÖRÜNÜN TEMSİLCİLERİ BASIN TOPLANTISINDA

Basın toplantısına, müzik sektörünün meslek birliği başkanları, müzik yapımcıları, aranjörler, müzik eleştirmenleri, Türkiye'nin önde gelen radyolarının temsilcileri ve klip yönetmenleri katılacak...

ASIL YARIŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR

Hangi dalda kim ve hangi şarkı aday olacak? Bu sorunun yanıtı Pazartesi cevap bulacak. Türkiye Müzik Ödülleri'nin adaylarını zorlu bir ay bekliyor. Adaylar ödüle uzanmak için nasıl süreçten geçecekleri, bundan sonraki değerlendirmeler, gala gecesi için nasıl sürprizler hazırlandığı, Türkiye Müzik Ödülleri adaylarının açıklanacağı, 11 Mart Pazartesi günü 11:00'de İstanbul Kongre Merkezi'de düzenlenecek basın toplantısında kamuoyu ile paylaşılacak.