Magazin
20 Ara 2012 12:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:31

TÜRKİYE KAMİL SÖNMEZ'E AĞLIYOR; İŞTE ÜNLÜLERİN TWITTER MESAJLARI

Karadeniz müziğinin duayen ismi Kamil Sönmez'in vefatı ünlüler camiasını yasa boğdu..

Uzun süredir böbrek yetmezliği için tedavi gören ve kısa bir süre önce beyin kanaması geçiren Karadeniz müziğinin duayen ismi Kamil Sönmez'in vefatı ünlüler camiasını yasa boğdu

Ünlülerin Twitter mesajları:

Ferhat Göçer: Müzik dünyamızın sıcakkanlı dost ağabeyi üstad Kamil Sönmez aramızdan ayrıldı... Mekanı cennet olsun...

Ceyhun Yılmaz: Türkülere gülümseme katan Kamil Sönmez... Ruhundaki ezgilerle cennette devam... Nur içinde yatsın, ailesine sabır...

Didem Taslan: Ünlü sanatcimiz Kamil Sönmez' i kaybettik. Tum sevenlerine sabir ve Allah' tan rahmet diliyorum. Mekani cennet olsun....

Erol Köse: Nurlar içinde yat Kamil Sönmez ...

Bendeniz: "Kamil Sönmez" Mekanin cennet olsun.Söyledigin O guzel türküler ilelebet yasayacak senin sesinden.Ailesine ve sevenlerine bassagligi dilerim.

Hamdi Alkan: Kamil Sönmez Ağabey... Mekanın cennet olsun....Sıcak tebessümlerinle süsledigin Karadeniz türkülerinde, daima yaşayacaksın..

Betül Demir: #Kamil Sönmez gune boyle bir haberle baslamak... Iyi ki tanimisim ne yuce gonullu bilge insandi....

Şahin Irmak: Güzel Adam Kamil Sönmez...Nur İçinde Yat...

Armağan Çağlayan : Çocukluğum teker teker kayboluyor, kayıyor ellerimden. Nurlar içinde uyu Kamil Sönmez, gözlerinin içi gülen adam.

Safiye Faik:  KAMİL SÖNMEZ'İ KAYBETTİK. MEKANIN CENNET OLSUN.

Nurdan Torun: Kamil Sönmez abimiz,ustamız guzel insan ' i kaybettik, Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Dua ile..

Ayşegül Aldinç: Kamil Sönmez'i de kaybetmişiz. O kadar tatlı, iyi, etrafını güzelleştiren bi adamdı ki... Gerçekten çok üzüldüm.