Gündem
28 Mar 2020 14:07 Son Güncelleme: 28 Mar 2020 14:55

Türkiye Haber Kameramanları Derneği böyle seslendi: Siz Evde Kalın Biz Size Haber Veririz!

Türkiye Haber Kameramanları Derneği, insanımıza haber ulaştırmak için gece-gündüz demeden çalışan meslektaşlarının halkımıza mesajını iletmek için #SizEvdeKalınBizHaberVeririz etiketiyle sosyal medya kampanyası başlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovit-19 salgınına karşı ülkemizde de zorlu bir mücadele veriliyor. Hükümet yetkilileri halkı zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları konusunda uyarıyor ve her geçen gün yeni tedbir paketleri açıklanıyor.

Bu süreçte halkın haber alma ihtiyacını ve hakkını yerine getirmek için zorunlu olarak çalışan Haber Kameramanları mecburen alanda görev yapıyor. Türkiye Haber Kameramanları Derneği, insanımıza haber ulaştırmak için gece-gündüz demeden çalışan meslektaşlarının halkımıza mesajını iletmek için #SizEvdeKalınBizHaberVeririz etiketiyle sosyal medya kampanyası başlattı.

Bu çerçevede bir de kamu spotu hazırlatan dernek yönetimi yaptığı çalışmayla insanımızı evde kalmaya davet ediyor.

THKD Başkanı Aytekin Polatel, “Bizler Haber Kameramanları olarak her türlü olağanüstü şartta görev yapıyoruz. Mesleğimizin gereklerini yerine getirirken halkımızın bizden beklentisini sürekli göz önünde bulundurarak çalışıyoruz. İçerisinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, küresel bir salgınla mücadele ederken en önemli tedbirin kendini izole etmek olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle halkımızı evde kalmaya çağırıp dünyadan ve ülkeden haberlerin bizler tarafından ulaştırılacağı mesajını verdiğimiz bir kamu spotu hazırladık. Ayrıca sosyal medya kampanyası ile de desteklediğimiz bu çalışmamıza çok olumlu tepkiler alıyoruz. Sahada çalışan meslektaşlarımız adeta birer sağlık çalışanı gibi dikkatli davranarak işlerini yapıyor. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm çalışanları Haber Kameramanları adına alkışlıyoruz.” diye konuştu.