Gündem
31 Oca 2011 10:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

TÜRKİYE GÜZELİ FUTBOLCU EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇTI: BENİ BOĞMAK İSTEDİ!

2007 Best Model Of Turkey birincisi manken Neslihan Önder'in bir dönem Adanaspor'da top koşturan eşi Erkan Ergün ile evliliği çatırdadı.

Futbolcu eşi Erkan Ergün’den dayak yediğini söyleyerek boşanma davası açan Türkiye eski Güzeli Neslihan Önder “Kocam 3 hafta önce beni bayıltana kadar dövdü. Mahkeme evden uzaklaştırma kararı verdi. Buna rağmen 3 gün önce eve gelip beni boğmak istedi” dedi.

2 yıl süren flörtün ardından 2008’de nikah masasına oturan ve bu ilişkiden bir erkek çocukları olan çiftten Neslihan Önder evliliğini bitirmek için boşanma davası açtı. 3 hafta önce mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde eşi Erkan Ergun tarafından şiddete maruz kaldığını ve sık sık aldatıldığını söyledi. Neslihan Önder yaşadıklarıyla ilgili olarak ise VATAN’a şöyle konuştu:

* Erkan ile 4 yıl önce imam nikahı yaptık, 2 yıldır da resmi nikahımız var. İlk dayağı birlikteliğimizin 3’üncü yılında attı. Çünkü Erkan’ın şiddetli aldatma olayları vardı. Beni ilk olarak bir spikerle aldattı, konuşmalarını yakaladım. Zaten hayatında yüzlerce insan vardı. Bunu duyunca “Gel boşanalım” dedim ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bana şiddet uygulamaya başladı.

* Her şeye rağmen oğlum için sustum. Ta ki 3 hafta önceye kadar. Doğum günümden 1 gün önce 2 Ocak’da eve geldi ve hiçbir şey yokken beni öldüresiye dövdü. Tuvallete bana arkadan saldırıp, yere yatırdı. Ayak topuklarıyla kafama, suratıma vurmaya başladı. Aldığım darbelerden dolayı burnumdan kan fışkırıyordu, burnumun içinden resmen et sarktı. Kulağım yırtıldı, kan revan içinde kaldım. Aldığım darbelerden bayılmışım. Beni o halde bırakıp gitti, hastaneye ailem götürdü.

* En çok da 1,5 yaşındaki oğlum Volkan’ın beni o halde görmesine üzüldüm. Çocukken ben de böyle bir olaya şahit olmuştum, maalesef oğlum da şahit oldu. Çocuğumun psikolojisi bozuldu, hastalandı. 10 gün hastanede yattı.

Beni de ailem bulup hastaneye götürdü. O gün ölümden döndüm ve bu olaydan sonra hemen boşanma davası açtım.

* Büyükçekmece 2. Aile Mahkemesi Erkan’ın eve yaklaşmaması için 5 ay uzaklaştırma verdi. Telefonla bile beni araması yasaktı. Buna rağmen 3 gün önce eve gelip beni boğmaya çalıştı. Elleriyle boğazımı sıkıp sesim çıkmasın diye kafamı yastıkla kapattı. Beni boğarak öldürmek istedi. ‘Seni öldüreceğim, kimseye yar etmem’ diyor. Şu anda boşanmaktan başka bir şey istemiyorum.

Adanaspor’lu eski futbolcu Erkan Ergün “futbolda şike” soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, çete lideri olduğu öne sürülerek tutuklanmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

“Kocam bu kadınla birlikte”

2007 Best Model birincisi Manken Neslihan Önder boşanma davası açtığı eşi Erkan Ergün’un şimdilerde 2010 Best Model Azerbaycan güzeli Günay Museyeva birlikte olduğunu söyleyerek “Bu kız için herkese ‘ona aşığım’ derken ama bana geliyor ‘gelip geçici bir hevesti, ben senden vazgeçmem’ diyor. Onunla ilişkisine rağmen benimle de olmak istiyor” dedi.