Gündem
31 Mayıs 2013 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

TÜRKİYE GÜZELİ BU GECE TACINI ALACAK!

Elidor Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması'nın finali bu akşam Star'da ekrana geliyor.

Star’ın düzenlediği Elidor Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nın final gecesi sahne şovları, güzelleri, ünlü isimlerden kurulu jürisi ve ünlü konukları ile tam bir görsel şölene dönüşecek.
Yarışma 31 Mayıs Cuma akşamı saat 21:00’den itibaren canlı yayınla Star’da ekrana gelecek.

CEYDA DÜVENCİ VE MURAT YILDIRIM SUNACAK

Elidor Miss Turkey 2013’ün büyük finalini iki ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım birlikte sunacak.

Gecenin süprizi ise Göksel ve Kenan Doğulu olacak. Türk pop müziğinin en önemli starlarından biri olan ve canlı performans ustası Kenan Doğulu, şarkıları ve sahne şovlarıyla geceye damgasını vuracak.

Geçen ay Türkiye Müzik Ödülleri’nde En İyi Kadın Sanatçı ödülünü alan Göksel de Elidor Miss Turkey gecesinde şarkılarıyla sahnede olacak.

İKİ DÜNYA GÜZELİ AYNI JÜRİDE

Finalde Türkiye Güzeli’ni seçecek isimler arasında genç kuşağın gözde oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Ahmet Kural, Türk sinemasının en güzel kadın oyuncularında Filiz Akın, 2012 Miss World (Dünya Güzeli) Yu Wenxia, 2002 Miss World (Dünya Güzeli) Azra Akın, gazeteci Hıncal Uluç ve Güneri Civaoğlu, moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, Elidor Saç Uzmanı Tomas Taw, ve Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu yer alıyor.

Törenin onur konuğu ise Miss World Başkanı Miss World Başkanı Julia Morley.

KAZANAN GÜZELLER YARIN BASIN TOPLANTISINDA

Türkiye Güzeli ile birlikte ikinci, üçüncü ve dördüncü güzel, 1 Haziran Cumartesi günü saat 13:00’de Maslak’ta bulunan Doğuş Center’da düzenlenecek basın toplantısında medya ile buluşacak, duygularını anlatacak, soruları yanıtlayacak ve kazandıkları birbirinden değerli hediyeleri teslim alacaklar.