Magazin
10 Haz 2014 15:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:16

Türkiye Güzeli Amine, Burak Özçivit'i neden reddetti?

2014 Türkiye güzeli Amine Gülşe, Burak Özçivit ve sevgilisi Ceylan Çapa´nın ayrılık haberlerine malzeme edilmekten rahatsız oldu.

2014 Türkiye güzeli Amine Gülşe Burak Özçivit ve sevgilisi Ceylan Çapa´nın ayrılık haberlerine malzeme edilmekten rahatsız oldu. Özçivit´in film teklifini geri çeviren Gülşe, ´Önce eğitim alacağım´ dedi.

İŞTE TÜRKİYE GÜZELİNİN FOTOĞRAFLARI!

Mayıs ayında düzenlenen Elidor Miss Turkey’de ülkenin en güzel kızları seçildi. Amine Gülşe, birinci güzellik kraliçesi oldu. Dilan Deniz ikinci, Aybüke Pusat üçüncü, Gizem Koçak ise jüri tarafından dördüncü güzel olarak ilan edildi. Biz de kızlarla buluştuk ve gelecek hayallerini konuştuk.

Güzellik yarışması bittikten sonra ne hissettiniz?

Aybüke Pusat: Uyuşukluk...

Amine Gülşe: Algılayamadık olayı, ama çok güzel bir histi. O an, o sahnede numaran açıklanıp adını duyduğun zaman “Gerçekten ben miyim?” diyorsun. Ayakların titremeye, karnında kelebekler uçuşmaya başlıyor. Adım açıklanınca ben koşmaya başladım.

Dilan Deniz: Ben de kendimi alkışlamaya başlamışım

2014 Türkiye güzeli Amine Gülşe (21) Burak Özçivit ve sevgilisi Ceylan Çapa´nın ayrılık haberlerine malzeme edilmekten rahatsız oldu. Özçivit´in film teklifini geri çeviren Gülşe, ´Önce eğitim alacağım´ dedi. Özçivit´in sevgilisi Çapa ile çekeceği aşk filmi için Gülşe´ye teklif götürmesi yüzünden kavga edip ayrıldığı öne sürülmüştü.

Aranızda kıskançlık oldu mu?

Gizem Koçak: Bu yıl hiç öyle şeyler olmadı. Herkes birbirine sarılıyor ve moral veriyordu.

Yarışmanın olduğu gün kendinizi nasıl motive ettiniz?

Amine: Kamp saatleri çok düzenli, o yüzden ekstra bir şey yapma gereği duymuyorsunuz. Zaten cep telefonları yasak ve sadece gece size veriliyor.

Aybüke: 4 bin 500 kızdan 4 kişi kaldık. Böyle inanılmaz bir eleme vardı. Zorlu bir süreçti. Sonuçta ülkemizi temsil edeceğiz...

Hep popüler kızlar mıydınız?

Aybüke: Konservatuvarda okuduğum için öyle bir şansım yoktu. Zaten herkes ünlü ve birbirine çok saygılı. Sıyrılmak yok bizde.

Dilan: Lisede bir arkadaşım vardı ve tüm hayatım onunla geçti. Biraz silik bir tiptim diyebilirim.

Gizem: Ben de pasiftim.

Amine: Küçük bir özel lisede okudum ben. Orada herkes iç içeydi ve herkes cana yakındı.

Bugüne kadar seçilmiş güzellerden en beğendiğiniz kim?

Amine: Azra Akın ve onun o sıcak gülüşü.

Hedefiniz oyunculuk mu?

Amine: Bize en uygun yol hangisiyse yardım edecekler. Bu sayede de emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Dilan: Konservatuvarda bir yıl boyunca tiyatro eğitimi aldım. Oyunculuk ödülüm de var. Oyunculuğu geliştirmek istiyorum. 15 yaşında bir şiir kitabım çıktı. Şimdi yazdığım şiirlerle de ikinci kitabı çıkarmak istiyorum.

Aybüke: Tüm dünyaya çağdaş Türk kadınını tanıtmak istiyorum. Zaten bale yapıyorum şu an. Sanatımla sahnede olmak istiyorum.

Gizem: Oyunculuk eğitimi aldım ben ve yapmak isterim.
‘Hiçbir projeye onay yok’

Miss Turkey Başkanı Can Sandıkçıoğlu gelen oyunculuk tekliflerini şöyle anlattı: “Burak Özçivit’in içinde yer aldığı proje ile ilgili yapımcısından Amine için teklif aldık. Yazın oyunculuk eğitimine girecek. Burak Özçivit’in içinde yer aldığı projeye şimdilik sıcak bakmıyoruz.”

'Ayakları üzerinde durabilen kızlarız'

Böyle bir yarışmaya katılmak özgüven de gerektiriyor mu?

Amine: Kesinlikle.

Aybüke: Diğer kızlara ön ayak olmak istiyoruz. Oraya çıkıp duruşumuzu gösterdik. Güzel olup böyle yarışmalara katılmak istemeyenler var. Ama bu bir şans.

Amine: Ayaklarının üzerinde duran kızlarız. Kendine güvendikten sonra yolun açık olur.

Gizem: Babam beni desteklemeseydi asla o formu dolduramazdım.

Aybüke: Ben güzel olduğuma inanmıyorum ama zarafetim var.

Dilan: Ben görselliğime değil donanıma güveniyordum.

Vücudunuzun neresini beğeniyorsunuz?

Amine: Ben gülüşümü.

Dilan: Ben de en çok gülümsememi seviyorum.

Gizem: Dudaklarımı.

Aybüke: Ben hiçbir yerimi beğenmiyorum.