Gündem
17 Eyl 2013 09:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

TÜRKİYE GAZETESİ ESKİ TARAF'ÇI YAZARLARINI NASIL TANITTI?

Türkiye gazetesi, "Yeni Türkiye'nin Yeni Türkiye'si sloganıyla başlatılan" değişim ilk kez görücüye çıktı.VİDEO

Türkiye gazetesi 43. kuruluş yıldönümünü kutluyor! "Yeni Türkiye’nin Yeni Türkiyesi sloganıyla başlatılan" değişim dün geçe ilk kez görücüye çıktı. Baştan aşağıya yenilenen Türkiye gazetesi, yeni yazarlarıyla da bu yeni dönemde daha da güçlendi.

Türkiye Gazetesi, yeni tasarımı ve kadrosuna kattığı yeni yazarlarıyla bugünden itibaren okuyucusunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çırağan Sarayı’ndaki resepsiyona çok sayıda davetli katılırken, gazetenin yeni yazarları da ilk kez davetlilerle buluştu.
Lansmanda konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başmanı Mücahit Ören, 43 yıldan bu yana prensiplerden taviz vermeden çalıştıklarını söyleyerek, Enver Ören’in gazeteyi kurduğunda yaşadığı heyecanı bugün de yaşadıklarını anlattı. Konuşmasında Türkiye’nin Türkiye’sini baştan yazdıklarını ifade eden Ören, gazetede köklü değişikliklere gittiklerini söyledi.

LOGO VE MİZANPAJ DEĞİŞTİ

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Yayın Sahibi Temsilcisi Nuh Albayrak ise konuşmasında gazetedeki değişiklikler hakkında davetlilere bilgi verdi. Türkiye gazetesinin, bireysel ya da kurumsal çıkarlara alet edilmediğini söyleyen Albayrak, bu yeni süreçte içeriğin zenginleştirildiğini ve mizanpajın da tamamen yenilendiğini anlattı. Gazetenin logosununda değiştiğini duyuran Albayrak, yeni yazırlar hakkında da bilgi verdi.

Türkiye Gazetesi ailesine katılan yeni yazar isimleri ise şöyle: Deniz Ülke Arıboğan, Alper Görmüş, Yıldıray Oğur, Melih Altınok, Ceren Kenar, İbrahim Kahveci (Ekonomi), Burcu Çetinkaya (Otomotiv sayfası ve gezi yazıları)

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filmi: