Gündem
10 Şub 2017 18:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:28

Türkiye Futbol Vakfı, 'unutulmaz sağ bekler' listesinin ilk sırasına Erdoğan'ı koydu!

Türkiye Futbol Vakfı'nın 2017 takvimine göre, Tayyip Erdoğan "Türk futbolunun unutulmaz sağ bekleri" listesinde ilk sırada!

Türkiye Futbol Vakfı‘nın 2017 takviminde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Türk Futbolunun Unutulmaz Sağ Bekleri” listesinde ilk sırada yer aldı! 

Gazeteport'un haberine göre, Erdoğan dışında Hasan Kamil Sporel, Nedim Günar, Burhan Atak, Sait Altınordu, Şükrü Birant gibi Fenerbahçe ve Galatasaray’da oynamış futbolcular ise küçük fotoğrafla yer aldı.

Türkiye Futbol Vakfı Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Başkan: Engin Verel

Başkan Vekilleri: Yusuf Akçayoğlu, Meltem Ünal Erzen, Mehmet Süha Uçar, Dikran Gülmezgil,

Genel Sekreter: Işık Yılmaz

Sayman: Selami Özdemir

Üyeler: Turgay Biçer, Sedat Özüer, Ahmet Gürel, Arif Esin, Bahar Sunman, Tuncel Selim, Ali Fatinoğlu, Cansu Kandemir, Erden Mısırlı, Nelih Akay, Can Verel, Garo Hamamcıoğlu, Orhan Ülgür.

ERDOĞAN'IN FUTBOL KARİYERİ!

1969'da Camialtıspor'da amatör olarak futbol oynayan Erdoğan, 1974'te İETT'de geçici işçi statüsüyle işe alındı. Erdoğan kurumun futbol takımında da futbolculuk yapmaya devam etti. 18 Haziran 1981 tarihli istifa mektubuyla İETT'deki görevinden ayrıldı. Bu dönemden sonra bir süre amatör takımlardan Erokspor'da futbol oynadıktan sonra futbolu bıraktı.