Televizyon
10 Eyl 2014 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:42

Türkiye, Eurovizyon yerine bu yarışmaya katılacak!

Türkiye bu yıl Eurovison yerine Asya Pasifik Yayın Birliği Müzik Yarışması'na katılacak.

TRT’nin Eurovision yerine Manga ile Asyavizyon’da yarışacağı duyurusu üzerine Asya’daki etkinliğin, yarışma değil müzik festivali olduğu açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde TRT’nin Eurovision yerine Asyavizyon’da yarışacağı ve Manga’nın ülkemizi temsil edeceği duyurulmuştu. Ancak sonrasında Asya’daki etkinliğin yarışma değil müzik festivali olduğu açıklaması yapıldı. Müzik şirketinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 3. kezgerçekleştirilecek ABU TV Şarkı Festivali’nde Manga ülkemizi “Fazla Aşkı Olan Var mı?” şarkısıyla temsil edecek.

BOĞAZ’DA ÖZEL KLİP
Geçtiğimiz günlerde festival için tanıtım videosu hazırlayan Manga, İstanbul Boğazı’nda bir çekim yaptı. Başarılı grup, çektikleri video klipte müziklerini İstanbul ile birleştirdi. İstanbul’daki sesleri kendi enstrümanlarının sesiyle birleştiren grup, festival için farklı bir videoya imza attı. Grup üyeleri “Farklı ülkeleri ve kültürleri görmek bizim için iyi bir fırsat oluyor. Bu tip seyahatler, maceralar müziğimize yansıyor ve yansıyacaktır. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye gidiyoruz” dedi.

TRT’nin Eurovision yerine Asyavizyon’da yarışacağı ve Manga grubunun yeni şarkısı olan ‘Fazla Aşkı Olan Var mı?’ ile ülkemizi temsil edeceğini duyurduğu Asya’daki etkinliğin, yarışma değil müzik festivali olduğu açıklaması yapıldı