Televizyon
13 Nis 2020 09:00 Son Güncelleme: 13 Nis 2020 10:16

Türkiye bu videoyu konuşuyor! Habertürk canlı yayınında kim yellendi?

Habertürk'ün programı Gündem ilginç bir olayla adından söz ettirmeyi başardı. Veyis Ateş'in sunduğu programda ilginç anlar yaşandı...

Habertürk'ün programı Gündem ilginç bir olayla adından söz ettirmeyi başardı. Veyis Ateş'in sunduğu programda ilginç anlar yaşandı. Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener'in konuk olduğu programda ekrana yellenme sesi geldi. Hangi konuğun yellendiği ise anlaşılamadı.

Gazeteci Veyis Ateş'in modaratörlüğünde gerçekleştirilen programa Adil Gür, Gürkan Hacır, Nedim Şener ve Mete Yarar konuk olarak katıldı.

Korona virüsü nedeniyle programa katılan konuklar evlerinden bağlantı kurmak zorunda kaldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasıyla ilgili yorumların yapıldığı esnada ekranda ilginç bir ses duyuldu. Veyis Ateş'in söz konusu sesi duyarak zor anlar yaşadığı görüldü.

Veyis Ateş, hiçbir şey olmamış gibi canlı yayınına devam ederken konuklar da Bakan Soylu'nun istifa sürecini değerlendirdi.

Sosyal medyada da yayılan olay ilginç ve komik yorumların yapılmasına neden oldu. Twitter'da yellenme anları gündeme girmeyi başardı. Canlı yayın kazası olarak değerlendirilen olay Habertürk Gündem programının yayın akışını bozmadı, fakat acil reklama gidilmesine neden oldu.

Veyis Ateş daha sonra yaptığı açıklamada yellenmeyi kabul ederek, “Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir” diyerek konuya açıklık getirdi.