Türkiye bu olayı konuşmuştu... Tekel saldırısında canın bedeli 3 milyon TL

Esenyurt'ta 28 Temmuz'da iki kişinin yaşamını yitirdiği kanlı tekel bayisi saldırısında hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ailesi 3 milyon TL’nin dışında 2 ev, 1 kamyonet ve 1 araba karşılığında şikayetini geri çekti.

Türkiye bu olayı konuşmuştu... Tekel saldırısında canın bedeli 3 milyon TL - Sayfa 1

İstanbul Esenyurt'ta 28 Temmuz gecesi yaşanan kanlı tekel bayisi saldırısı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Güzelyurt Mahallesi'ndeki tekel bayisine gelen 4 kişi, tartıştıkları kişilere kurşun yağdırdı. Olayda Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetti, Yusuf Erzen yaralandı. Saldırıyla ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

18
Türkiye bu olayı konuşmuştu... Tekel saldırısında canın bedeli 3 milyon TL - Sayfa 2

BATUHAN BAYINDIR'IN AİLESİ 3 MİLYON LİRA KARŞILIĞINDA ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Olayla ilgili yeni gelişme yaşandı. TV100’den Rojda Altıntaş’ın haberine göre; yaşamını yitiren Batuhan Bayındır'ın ailesi 3 milyon liranın yanı sıra 2 ev, 1 kamyonet ve 1 araba karşılığında şikayetini geri çekti. Aynı teklifin Yunus Emre Erzen'in ailesine de yapıldığı öğrenildi.

28
Türkiye bu olayı konuşmuştu... Tekel saldırısında canın bedeli 3 milyon TL - Sayfa 3

NE OLMUŞTU?

Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine giden gruptakilerden biri burada bir süre tartıştığı Yunus Emre Erzen (24) ile yanında bulunan Batuhan Bayındır (20) ve Yusuf Erzen'e (21) ateş etmişti. 

38
Türkiye bu olayı konuşmuştu... Tekel saldırısında canın bedeli 3 milyon TL - Sayfa 4

Şüpheliler, olayın ardından kaçmış, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti. 

48