Reklam PR
18 Mar 2013 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

TURKCELL'DEN TÜRK FUTBOLUNA TAM DESTEK!

TFF, 2002 yılından bu yana "Milli Takımlar Ana Sponsoru" olan Turkcell ile işbirliğine devam edecek..

Türkiye Futbol Federasyonu, 2002 yılından bu yana "Milli Takımlar Ana Sponsoru" olan Turkcell ile işbirliğine devam ederek, sponsorluk sözleşmesini 2018 yılı sonuna kadar uzattı.

Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen imza törenine Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in yanı sıra, Başkan Vekili Ufuk Özerten, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Milli Takım teknik heyeti ve oyuncuları katıldı.

YILDIRIM DEMİRÖREN'İN AÇIKLAMALARI

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Avrupa Kupalarında yoluna devam eden Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kutlayarak başladığı konuşmasında, "Bugün iki takımımız Avrupa'da yoluna devam ediyor. Takımlarımıza final yolunda başarılar diliyor ve finalde görmek istiyorum. Türk takımları avrupadan men edilecekm denilirken, şimdi 2 takım çeyrek finalde. Milli Takım oyuncularımızdan ise, 2 maçta 6 puan bekliyorum" dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN: "6 YILDA YAKLAŞIK 50 MİLYON TL DESTEK ALACAĞIZ"

10 yıldır Milli Takımların ana sponsoru olan Turkcell'e teşekkür eden Demirören, "Bugün burada Turkcell ile birlikteliğimizi 6 yıl daha uzatıyoruz. Yapmış olduğumuz bu anlaşma, Turkcell'in Federasyonumuza ve Milli Takımımıza olan güvenini göstermiş, Milli Takımımızın, Dünya Kupası yolundaki karşılaşmaları öncesinde moral kazandırmıştır. Turkcell, 6 yıl karşılığında 50 milyon TL'ye yakın bir destek verecektir. Ülkemizin iki önemli değerinin almış olduğu devam kararı; Federasyonumuza, Milli Takımlarımıza, Turkcell'e ve ülkemize hayırlı olsun" diye konuştu.

SÜREYYA CİLİV: "TEKNOLOJİK ALTYAPIMIZLA TÜRK FUTBOLUNU DESTEKLİYORUZ"

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise, "Federasyonumuzla 10. yılını bitirdiğimiz uyumlu işbirliğimizi 6 yıl daha yenileyerek, Türk futbolunu önümüzdeki dönemde de destekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. 2002'den bugüne 10 yılı aşkın süre zarfında A Milli Futbol Takımımız, ülkemize muhteşem başarılar kazandırdı. Bundan sonra da nice zaferler yaşatacaklarına inanıyorum. Ayrıca yeni dönemde hayata geçireceğimiz teknolojik yenilikler ile futbolseverlerin hayatına renk katacağız. Gelişmelerin önümüzdeki yüzyılda da devam edeceğine inanıyorum. Akıllı bilet uygulaması ile taraftarların bilet almadan stada girişini kolaylaştıracağız. Taraftar Kulübü'nde ise üyelere, özel interaktif eğlence platformu sunucağız ve taraftarları tek bir çatı altında toplayarak, Milli Takımımıza aidiyeti güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sponsorluk sözleşmesi, temsili olarak Turkcell logolu topun üzerine atılan imzalarla onaylandı.

Daha sonra Başkan Demirören, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv'e Milli Takım forması hediye etti ve ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.