Gündem
22 Şub 2011 20:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

TURKCELL'DEN LİBYA'DAKİ TÜRK VATANDAŞLARA SMS KÖPRÜSÜ!

Turkcell, Libya'daki abonelerinin acil durumlarda başvurarak ihtiyaçlarını iletebileceği çift yönlü bir SMS köprüsü kurdu.

Turkcell, Libya'daki abonelerinin acil durumlarda başvurarak ihtiyaçlarını iletebileceği ya da yakınlarını haberdar edebileceği çift yönlü bir SMS köprüsü kurdu.

Libya'daki Turkcell abonelerinin tek yapması gereken bugünden itibaren kendilerine gönderilen "Değerli müşterimiz, sistemimizden Libya'da olduğunuzu gördük. Ulaşmak istediğiniz bir yakınınız veya sizin için yapabileceğimiz bir şey varsa bu mesajı cevaplayabilirsiniz. Size destek vermeye hazırız. TURKCELL" şeklindeki mesajı yanıtlaması.

Libya'daki Turkcell aboneleri bu mesajı beklemeden de 6611 numarasına SMS göndererek Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilecek. Libya'daki Turkcelli'ler ayrıca Twitter üzerinden @Turkcell ve @TurkcellHizmet ve Facebook.com/Turkcell hesaplarından da Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne 'seslerini' duyurabilecek. 6611, Twitter ve Facebook adreslerine gelen mesajlar Turkcell Müşteri Hizmetleri tarafından hızla abonelerimizin ulaşmak istediği yakınlarına iletilecek.

Bölgedeki diplomatik temsilciliklere ulaşmak isteyenler için de Trablus Büyükelçiliği ve Bingazi Başkonsolosluğu'nun telefon numaraları SMS olarak  Turkcell müşterilerinin cep telefonlarına gönderiliyor.

ETİKETLER
#turkcell #libya #sms