Televizyon
09 Tem 2013 23:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

TURKCELL TV, PREMIUM FİLM VE DİZİ İÇERİĞİ İÇİN SİNEMA TV İLE ANLAŞTI

Turkcell'in interaktif ve sosyal televizyon platformu olan Turkcell TV ile Oflaz Medya Grubu'na ait olan SinemaTV kanalları arasında 3 yıllık anlaşma imzalandı.

Turkcell TV, içerik portföyüne SinemaTV kanallarını da ekledi. SinemaTV ile anlaşma sağlayan Turkcell TV, Temmuz ayından itibaren SinemaTV’nin kanallarından SinemaTV 1001, SinemaTV Aşk ve SinemaTV Aksiyon kanalları ve SinemaHemen servisini kullanıcılarına sunacak.
 
Turkcell TV aboneleri, 5 Temmuz’dan itibaren sinema tarihinde kült olmuş filmlerin yayınladığı SinemaTV 1001, en iyi aşk ve romantik komedi filmlerin olduğu SinemaTV Aşk ve aksiyon, macera, korku ve gerilim filmlerin yayınlandığı SinemaTV Aksiyon kanallarını izleyebiliyor. Bu kanalların yanı sıra, kullanıcıların internet üzerinden, yayın akışına bağlı kalmadan, istedikleri her an, yüzlerce filme ve diziye ulaşabilecekleri SinemaHemen servisi de,SinemaTV aracılığıyla Turkcell TV abonelerine sunuluyor. Aboneler SinemaHemen servisine laptop, tablet, akıllı telefon gibi her türlü taşınabilir cihazdan ulaşabilir Üstelik SinemaTV servisi 15 Ağustos’a kadar Turkcell TV paketi abonelerine ücretsiz olarak sunulacak.
 
SinemaTV CEO’su Fatih Oflaz, konu ile ilgili olarak “SinemaTV, 5 yıldır her geçen gün kanal sayısını arttırarak ve yayın ağını genişleterek büyüyor. Dünyanın en güçlü operatörlerinden olan, Turkcell’in mobil uygulama ve web platformu Turkcell TV ile yaptığımız iş birlikteliği, bizim için büyük önem arz ediyor. Bu işbirliğinin başlamasından dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sağladığımız içeriğin Turkcell TV platformunda büyük bir fark yaratacağına inanıyorum.”  dedi.
 
Turkcell Media Servislerinden Sorumlu Direktör Fırat Akdere ise şunları söyledi: “Teknoloji alanındaki birikimimizi deneyim zenginliği ile birleştirerek müşterilerimize sıra dışı  TV, film ve eğlence servisleri sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda içerik zenginliği şüphesiz en öncelikli konularımızdan birisi. Bu alanda Türkiye'nin öncü sinema platformlarından "Sinema TV" ile işbirliği yapmaktan memnunuz”.