Televizyon
13 Eki 2010 20:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

TÜRK TELEVİZYONLARINDA BİR İLK: HABERİN MUTFAĞINDAN CANLI YAYIN! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Henüz üç ay önce yayın hayatına başlamasına rağmen kısa sürede sabah ekranının en çok izlenen haber programı haline gelen “Fatih Portakal'la Çalar Saat” bir yeniliğe imza attı.

Spikerler program sırasında zaman zaman rejiden yani haberin yönetildiği yerden sufle alırlar, bilgi eksiklikleri tamamlanır ya da flaş haberler bu sayede ekrana yansır. Fox Tv’de her sabah ekrana gelen “Fatih Portakal’la Çalar Saat”te, Fatih Portakal’ın yanısıra artık haberin mutfağı da canlı bağlantılarla ekran önüne geliyor.
Programın editörü, deneyimli televizyoncu Özgür Çakmakçı zaman zaman rejiden bültene  canlı bağlanıp flaş gelişmeleri ve detay bilgileri seyircilerle paylaşıyor. Deneyimli ikili birbirlerine yaptıkları iğnelemeler ve yorumlarla da seyircinin ilgisini toplamayı başarıyor.
Kaptan köşkünden yapılan canlı yayınla hem dana interaktif bir program gerçekleşiyor hem de Fatih Portakal  ve Özgür Çakmakçı gibi iki deneyimli, eski televizyon muhabiri tarafından seyirciler hızlı ve doğru bilgilendirilmiş oluyor.

MEDYARADAR/ÖZEL