Gündem
09 Eki 2013 12:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

TÜRK TELEKOM YÖNETİM KADROSUNA YENİ ATAMALAR!

Türk Telekom International'da iki kritik pozisyona yeni isimler atandı.

Türk Telekom International Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Uğur Mutluhan Oruncak getirilirken, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ise Stuart Evers oldu.
 
Orta ve Doğu Avrupa’da, Türkiye’de ve Kafkaslar’da 20 ülkeye telekomünikasyon çözümleri sunan Türk Telekom Grup şirketlerinden Türk Telekom International’ın (TTI) Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Uğur Mutluhan Oruncak getirildi.
 
Türk Telekom’da Kurumsal Pazarlama Direktörü olarak çalışan Uğur Oruncak, kariyerine 1992’de TRT’de başladı. Bir süre TRT’de çalıştıktan sonra mesleki kariyerini yurtdışında sürdürmeye karar veren Oruncak, Amerika’da ve Kanada’da Nortel, Mitel ve Oracle gibi firmalarda çeşiltli görevlerde bulundu. Oruncak ayrıca Kanada’da Business Development Bank’a danışmanlık yaptı. Uğur Mutluhan Oruncak evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
SATIŞTA YENİ DÖNEM
 
Türk Telekom International’da atamalar Uğur Mutluhan Oruncak ile sınırlı kalmadı. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Stuart Evers getirildi. Stuart Evers, kariyerine 1996 yılında Eircom’da başladı ve 17 yıl telekomünikasyon sektöründe çeşitli yönetici pozisyonlarında çalıştı. Czech Telecom, Telefonica, Tele Denmark, GTS ve Euroweb gibi birçok telekom firmasında görev aldı. Dublin Institute of Technology (DIT) ve Trinity College mezunu olan Evers, evli ve bir çocuk babasıdır.