Gündem
16 Eki 2012 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

TÜRK TELEKOM VE TTNET KURUMSAL İLETİŞİMİNDE ÜST DÜZEY DEĞİŞİKLİK!

Türk Telekom ve TTNET'in Kurumsal İletişim departmanında görev değişimi gerçekleşti.

Türk Telekom'un Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapan Sinan Cem Şahin ile TTNET'in Kurumsal İletişim Direktörü olan Lebin Ebru Çokişler yer değiştirdiler.
 
Lebin Ebru Çokişler artık Türk Telekom'un Kurumsal İletişim Direktörü olurken, Sinan Cem Şahin de TTNET'in Kurumsal İletişim Direktörü oldu.
 
İzmir Bornova Anadolu Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema-Televizyon Bölümü’nden mezunu olan Lebin Ebru Çokişler iş hayatına 1989 yılında başladı. Show TV ve Cine 5 gibi medya kuruluşlarında program koordinatörü, yapımcı ve yönetmen olarak çalışan Çokişler, 1996’da Turkcell İletişim Hizmetleri’nde üstlendiği koordinatörlük göreviyle “Kurumsal İletişim” alanına adım attı.
 
Turkcell’de 2003 yılına kadar çalıştığı süre içinde sırasıyla Kurumsal İletişim Müdürü ve CEO Ofisi Kurumsal İletişim Bölüm Başkanlığı yapan Çokişler, aynı yıl Kurumsal İletişim Müdürü olarak Petrol Ofisi’ne geçti. 2007 Eylül ayına kadar Petrol Ofisi’ndeki görevine devam eden Çokişler, sonrasında Abdi İbrahim ilaç firmasında Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev aldı. Çokişler, son olarak Ogilvy PR Türkiye’de genel müdürlük görevini yürüttükten sonra TTNET'e geçti.
 
Sinan Cem Şahin, eğitimini Bilkent Üniversitesi, London School of Economics and Political Science ve Marmara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra iş hayatına Türk Ekonomi Bankası'nda başladı. Daha sonra Sabah Gazetesi'nde ekonomi editörü olarak görev alan Şahin, Takvim Gazetesi'ne geçti. Sinan Cem Şahin 2007 yılından beri Türk Telekom'da görev alıyor.