Gündem
05 Mar 2012 17:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:24

TÜRK TELEKOM HANGİ DÜNYA DEVİ KULÜPLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR?

Türkiye'nin önemli marka kurumu Türk Telekom, dünyanın en büyük kulüplerinden biri ile işbirliği yapıyor!

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, çeşitli alanlarda işbirliği yaptığı stratejik iş ortaklarına bir dünya devini daha ekledi. Son üç yıldır arka arkaya “Türkiye’nin En Değerli Markası” olan Türk Telekom, 2011’de “Avrupa’nın En Değerli Futbol Markası” Manchester United ile sponsorluk işbirliği kurdu.

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve Sobee’nin de dahil olduğu sponsorluk işbirliği uyarınca Manchester United’ın mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları, çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının Türkiye’deki kullanımı üç futbol sezonu boyunca Türk Telekom’a verildi.

Türk Telekom Grubu şirketlerinden Sobee’nin geliştirdiği ve dünyanın ilk on bire on bir oynanan online futbol oyunu olan I Can Football’un Manchester United Futbol Kulübü ile yapılan işbirliği kapsamında önemli bir yeri olacak. Yakın bir zamanda ikincisi çıkacak olan oyunda, Manchester United Futbol Kulübü’nün lisanslı içerikleri yer alacak.

Manchester United’ın dünyaca ünlü futbolcularının Türk Telekom reklamlarında oynamasını da içeren işbirliği kapsamında kulübün son kazandığı Premier Lig Şampiyonluk Kupası’nın İstanbul’da sergilenmesi gibi etkinlikler de bulunuyor. Türk Telekom Sadakat Programı KAZANMAKMAK, neden Manchester’a gitmek istediklerini en iyi açıklayan 3 çifti Manchester United’ın maçını izleme fırsatı da yakalayacakları İngiltere turuna götürüyor. Genç yetenekler için düzenlenecek olan Manchester United futbol okulu da işbirliği kapsamında yer alıyor.