Gündem
25 Ağu 2010 18:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:34

TÜRK SPOR YORUMCULUĞUNDA BİR YILDIZ DOĞUYOR!

Ahmet Çakar'ın, böylesine övdüğü haberci ve spor adamı kim?

Ekranların spor klasiklerinden biri olan Telegol’de, Pazar gecesi Serhat Ulueren’in yönetiminde yine Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak, canlı yayında bir aradaydı.

Programda konu bir ara, bir gece önce yayınlanan Telegol Özel programına konuk olan Beşiktaş eski yöneticisi ve Star Haber Ankara Temsilcisi Murat Çelik’in yaptığı açıklamalara geldi. 

Serhat Ulueren’in, “Çelik’in dün akşam dile getirdiği iddialarla ilgili siz ne düşünüyorsunuz sorusu üzerine Ahmet Çakar önce Murat Çelik’i övdü.

Çakar, Murat Çelik ile ilgili şunları söyledi:

“Murat Çelik televizyoncu ve bana göre Türk spor yorumculuğunda bir yıldız doğuyor. Dün akşam Murat Çelik’i, ses tonuyla, fizyonomisiyle, fikirleriyle, üstü kapalı yoklamalarıyla, ilerisi gerisiyle, müthiş başarılı buldum. Tabii bunda televizyonculuğun da büyük bir faydası var. Bana göre, müthiş bir yorumcu geliyor Beşiktaş açısından, Beşiktaş tandanslı, Beşiktaşlı…”

Telegol Özel programında Robinho transferiyle ilgili özel perde arkası bilgiler veren Murat Çelik, Quaresma ve Guti’nin Beşiktaş’a geliş öykülerini de aktarmıştı.