Medya
16 Şub 2011 11:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:03

"TÜRK MEDYASI ADAM ASMAYA BAYILIYOR!"

"Gelelim dinlemeden, anlamadan 'Yargısız infaz yapanlara'. Biri uyduruyor, ötekiler onun peşine takılıyor."

Adamı kolay asıyoruz

Yüksek tirajlı bir gazeteden aradılar ve 'Acun Ilıcalı'nın Defne Joy Foster'la ilgili konuşmasına protesto yağıyor' dediler. Şaşırdık. 'Hangi konuda'yı yönelttik. Bayan muhabir 'Geçen hafta yayın yapmayınca büyük para kaybedildi şeklinde konuşmuş' cevabını verdi.

Belli ki hanımefendi 'Yok Böyle Dans'ı izlememiş. Hemen doğrunun savunmasına başladık; 'Acun, para kaybedildi, demedi. Show TV, ölüye saygı gerekçesiyle, milyonlarca liralık reklamı yayınlamama büyüklüğünü gösterdi. Kaldı ki her şeyi para olarak görselerdi, bizim köşemizdeki 'Okula ek katkı' için Defne adına SMS hattı açılması teklifini kabul ederlerdi. Yanlış anlaşılır diye, bunu ellerinin tersiyle ittiler.'

Dün baktık, sorularına muhatap olduğumuz gazetede bu konu hiç yok. Şükür, dedik. Sağduyunun galip geldiği anlaşıldı. Gelelim dinlemeden, anlamadan 'Yargısız infaz yapanlara'. Biri uyduruyor, ötekiler onun peşine takılıyor. Salgın halindeki bu 'Linç hastalığı'nı lütfen elbirliğiyle tedavi edelim. En azından, iyi niyetli hayırsever insanlara 'Bir daha mı, tövbe' dedirtmeyelim.

Burhan AYERİ / www.aksam.com.tr