Polemik & Kulis
27 Eki 2011 21:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

TÜRK MEDYA TARİHİNDE BÖYLE KIYIM GÖRÜLMEDİ! STAR TV'DE ORTALIK TOZ-DUMAN! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Doğan Grubu'nun bir süre önce Doğuş Grubu'na sattığı Star TV'de Türk medya tarihinde görülmemiş bir kıyım yaşandı.İşte ayrıntılar...

"Doğuş Grubu’nun satın aldığı Star TV çalışanlarını zor günler bekliyor.Önümüzdeki hafta itibari ile çoğu personelin işine son verilmesinden korkuluyor" demiştik ve bu haberimizin üzerinden daha  saatler geçmeden Star TV’de korkulan oldu.

Doğuş Grubu satın aldığı Star TV’de "tenkisat " rüzgarı estirdi!

Uğur Dündar yönetiminde birçok başarılı habere imza atan ve reytinglerde hep üst sıralarda yeralan Star Ana Haber muhabirleri başta olmak üzere kameraman, teknik ekipten tam 75 kişinin görevine son verildi. Çıkışı verilenler arasında Ankara Büro ve Arena ekibi çalışanları da yeralıyor.Çıkışı verilenlere ay sonu itibariyle tazminatları ödenecek.

Çıkartıldığını Van’da öğrendi

Star TV’deki tenkisatın en dramatik isimlerinden biri çalışkanlığıyla bilinen kameraman Hasan Kayıkçı idi. Kayıkçı işten çıkartıldığı haberini günlerdir canla başla görev yaptığı Van’da aldı. Star TV’ye en çarpıcı deprem görüntülerini çekmek için uğraşan Kayıkçı bir depremi daha yaşamış oldu.

Doğuş Grubu’nun Star TV’sinde kimler kaldı?

Doğuş Grubu’yla yola devam edecek Star Haber’de başta Nazlı Öztarhan ve Ünal Oymak üzere 14 kişi kaldı.

Star Haber’de kalan isimler: Editörler Selma Üstün Yüzer, Serpil Ersemiz, Sevgi Ünlü, ana haber genel prodüktörü Canan Civan, yurt haberler prodüktörü Salih Güngör, muhabirler Turgut Erat, Osman Terkan, Dilşat Dede Taşkın, Ece Belen ve kameramanlar Erkut Uzunoğulları, Ertan Erdinç, Sedat Kılıç.

Kanalın haber müdürlüğü görevini Ünal Oymak ve Nazlı Öztarhan yürütecek.

Star Haber ekranları da hafta içinde Nazlı Öztarhan’a teslim edildi.

MEDYARADAR/ÖZEL