Magazin
29 Eyl 2010 09:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

"TÜRK KADINI MAYMUN GİBİ SOKAĞA ÇIKIYOR!"

Türkiye'nin ilk makyaj DVD'sini hazırlayan ‘Sivaslı Cindy' Tülin Şahin basın toplantısı yaptı. Tanıtıma yapımcısı Fatih Aksoy damgasını vurdu.

Tülin Şahin’inmakyaj yapmanın incelikleriyle ilgili hazırladığı DVD’nin tanıtımtoplantısına katılan, çalışmanın yapımını üstlenen MED Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy, Türk kadınlarının makyaj yapmak konusundaki abartma huylarını ve acemiliklerini eleştirdi

Tülin Şahin, bir ilke imza atarak Türkiye’nin ilkmakyaj DVD’sini hazırladı.MED Yapımve dünyaca ünlü kozmetik firması Oriflame işbirliğiyle hazırlanan makyaj DVD’si, geçtiğimiz günü Titanic Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıtıldı. Tülin Şahin,Med YapımGenel Müdürü Fatih Aksoy ve Oriflame Türkiye Genel Müdürü Johan Larsson’- un katılımıyla gerçekleşen toplantıda,makyaj DVD’si hakkında bilgi verildi. Türkiye’de bir ilk olan DVD’nin Türk kadınınamakyaj yapmayı öğretmesini umduğunu söyleyen Fatih Aksoy, “Bizim kadınlarımız, gerçekten makyaj yapmasını bilmiyor. Maymun gibi sokağa çıkıyorlar. Umarımbu sayede, kendilerine yakışan makyaj seçimini gerçekleştirip, daha doğru şeyler yapabilirler” dedi.

‘HAYALİNİ KURDUM’
Tülin Şahin ise, “Bu proje 5 yıldır kafamdaydı. Önceden kitabını yazmıştım. Fakat bunun gerçekleştirmek şimdi nasip oldu. Umarım, kadınlarımız bu DVD’de kendilerine uygun olan şeyleri bulabilirler. Ben bundan eminim” dedi. Daha önce 1980’li yıllarda Amerika- ’da böyle bir proje gerçekleştirildiğini söyleyen Şahin, “Bu zamanı olmayan bir proje, sanırımbu dünyada gerçekleştirilen ikincimakyaj DVD’si, önce Türkiye’de ardından da umarımAvrupa’da piyasaya çıkacak” dedi. Her zaman ilkleri gerçekleştirdiğini söyleyen Şahin, “Orijinal projeler üretip hayata geçirmeyi seviyorum” dedi.

"Bir daha böyle bir projede yer almam"

MAKYAJ DVD’sinin yapımını üstlenen Med Yapım’ın patronu Fatih Aksoy ise, bir buçuk senelerinin bu DVD’yi çekmek ile geçtiğini belirterek, “Hayatımda zorlandığım, nadir projelerden biri... Bir tanesini beğenmeyip komple çöpe attık. Ardından, mekan ve ekibi değiştirerek yeniden çektik. Çok zahmetli bir iş, bizim servetimize servet katmayacağını da göz önüne alırsak, sanırım bir daha böyle bir projede yer almam” dedi.

Barış ENGİN / HT MAGAZİN