Gündem
09 Tem 2010 23:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

TÜRK HAVA YOLLARINA HALKLA İLİŞKİLER ÖDÜLÜ

Dünyaca ünlü hangi kuruluş Türk Hava Yolları'na "halkla ilişkiler" ödülü verdi?

Altamaş Enstitüsünün Karaçi'deki merkezinde düzenlenen ödül töreninde, THY Pakistan Müdürü Utku Yazan, ödülü Altamaş Enstitüsü Başkanı Dr. Muhammed Altamaş'ın elinden aldı.
        
Törende konuşan Dr. Altamaş, THY'nin Pakistan'da halkla ilişkiler çalışmaları nedeniyle bütün çevrelerin takdirini kazandığını belirterek, THY'nin son iki yılda gösterdiği başarıları nedeniyle bu ödüle layık görüldüğünü söyledi.
        
Çağımızın dünyasında halkla ilişkiler çalışmalarının gittikçe öneminin artacağını ifade eden THY Pakistan Müdürü Yazan ise Pakistan'da köklü bir geçmişi olan THY'nin bu ülkede iş, eğitim, kültür, spor ve turizm çevrelerinin destekçisi olmaya devam edeceğini kaydetti.
        
THY'nin sponsorluk ve reklam çalışmalarıyla geniş kitlelere ulaşmayı başardıklarını belirten Yazan, THY'nin böyle bir ödüle layık görülmesi nedeniyle Altamaş Enstitüsü yetkililerine teşekkür etti.
        
Pakistan'da 30 yıldır bürosu bulunan THY, daha önce de Pakistan Milli Kültür ve Sanat Konseyi tarafından ''Özel Kültür Ödülüne'' ve The Financial Daily gazetesi tarafından ''En İyi Hizmet'' ödülüne layık görülmüştü.
ETİKETLER
#thy