Medya
05 Ağu 2015 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Türk dizilerinde böyle ateşli öpüşme sahnesi görülmemişti!

Son dönem dizilerinde cinselliği en iyi ifade eden sahnelerden biri 'Tatlı Küçük Yalancılar'daydı.

Star TV'nin fenomen olma yolunda hızla ilerleyen dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın dün akşam yayınlanan bölümüne Bensu Soral ve Şükrü Özyıldız'ın öpüşme sahnesi damga vurdu.

Aslı karakterine hayat veren Bensu Soral, babasına kızdığı için evi terk ederek dizide sevgilisini oynayan ve Eren karakterine hayat veren Şükrü Özyıldız'ın evinde kaldı. Beraber kaldıkları gecenin sabahında sevgilisini uyandırmaya giden Aslı'nın Eren ile dakikalarca öpüşmesi diziye damga vurdu.

MİLLİYET YAZARINA GÖRE YERLİ DİZİLERDEKİ EN ATEŞLİ ÖPÜŞME SAHNESİ

"Son dönem dizilerinde cinselliği en iyi ifade eden sahnelerden biri 'Tatlı Küçük Yalancılar'daydı." diyen Sina Koloğlu da köşesine o sahneyi taşıdı.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, ardından da Türk dizilerindeki gelmiş geçmiş en ateşli öpüşme sahnesi için şunları yazıyor:

"Eğer hocasıyla (Şükrü Özyıldız) öğrencisi (Bensu Soral) arasındaki yasak aşk anlatılmak isteniyorsa bunu koy bir tarafa. Aynı yaşta birbirinden hoşlanan iki gencin, cinsellik serüveni diye özetlenebilirdi o sahne. Ve bunu her iki oyuncu kardeşimiz çok istekli ve o anı hem yaşıyormuş hem de bize de yaşatıyormuş kıvamında verdiler.

Bu sahne için son dönem yerli dizilerdeki 'en ateşli öpüşme sahnesi' de denebilir. O heyecanın ve telaşın 'daha ileri gitmeyelim' sözleriyle bütünleştiği an, bakışlarında ses tonlarında 'evet biz bu anı yaşıyoruz' diyordu.

Çocukların ayakta olduğu saat dilimi, toplumun örf ve adetleri diyeceklerdir. Dönüşü olmayansa, bu sahnenin ortaya koyduğu gerçektir.

İŞTE O SAHNE