Reklam PR
16 Kas 2011 16:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

TÜRK BASINI REKLAMCISI​YLA YARIN İSTANBUL'D​A BULUŞUYOR

Basın İlan Kurumu'nun "Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor" projesinin finali İstanbul'da yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun 50. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, yerel basın başta olmak üzere medyanın kaynak sorununun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla başlattığı “Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor – Geleceğin Medyasına Hazırlık Projesi”nin finali 17 Kasım 2011 tarihinde (yarın) İstanbul’da gerçekleştirilecek.
 
Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu başta olmak üzere çok sayıda konuğun katılacağı program Haliç Kongre Merkezi'nde 09:00'da başlayacak. 

Daha önce 6 bölgeden 36 ilin katılımıyla Gaziantep, İzmir, Trabzon, Antalya, Konya ve Diyarbakır’da gerçekleştirilen projenin İstanbul ayağında; çevre illerden gelecek gazeteciler, işadamları, reklam sektörünün aktörleri kamunun ilan ve reklam vereni Basın İlan Kurumu’nun himayesinde bir araya gelecek.
Basının geleneksel gazeteciliğin yanı sıra teknolojik gelişmenin sağladığı imkanları da kullanarak yeni ekonomik fırsatlardan yararlanmaları amacıyla hazırlanan etkinliğin açılış törenine hükümet, siyaset, iş, medya ve üniversite camiasından çok sayıda ünlü isim davet edildi.

Tarih : 17 Kasım 2011 Saat: 09:00
Yer : Haliç Kongre Merkezi / Fener Salonu