Turizm cenneti yanıyor! Manavgat'taki yangından kahreden görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin karadan ve havadan müdahalesi sürüyor. Yangın söndürme çalışmaları kuvvetli rüzgar nedeniyle güçlükle ilerliyor. Manavgat'tan gelen görüntüler dehşetin büyüklüğünü gözler önüne seriyor. İşte Manavgat'taki yangından kahreden kareler...

Turizm cenneti yanıyor! Manavgat'taki yangından kahreden görüntüler - Sayfa 1

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Yeniköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

135
Turizm cenneti yanıyor! Manavgat'taki yangından kahreden görüntüler - Sayfa 2

Bölgede çok sayıda kişiye ait zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da etkili olan yangına, havadan ve karadan da müdahale ediliyor.

235
Turizm cenneti yanıyor! Manavgat'taki yangından kahreden görüntüler - Sayfa 3

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangınla ilgili "Köylere geldi, yerleşim yerleri yandı... Yangının nerede olduğunu tam anlamıyla kestiremez duruma geldik. Tamamen yanan köylerimiz oldu" dedi.

335
Turizm cenneti yanıyor! Manavgat'taki yangından kahreden görüntüler - Sayfa 4

"EN KÖTÜ GÜNÜMÜZÜ GEÇİRİYORUZ"
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yangının 4 ayrı noktada çıkmasının oldukça düşündürücü olduğunu belirtti. Muhittin Böcek, bağlandığı canlı yayında, "En kötü günümüzü geçiriyoruz." ifadelerini kullandı.

435