Gündem
13 Mar 2013 22:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

TURGUT KAZAN'DAN ŞOKE EDEN İDDİA; MAHİR KAYNAK AJAN PROVOKATÖRDÜR!

TVNET ekranlarında Veyis Ateş'in konuğu olan Turgut Kazan, Mahir Kaynak için şoke eden iddialarda bulundu...

TVNET ekranlarında 12 Mart sebebiyle yapılan Gündem Özel 12 Mart Muhtırası programına katılan Hukukçu ve  Turgut Kazan,  Star yazarıProf. Dr. Mahir Kaynak hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MAHİR KAYNAK AJAN PROVOKATÖR MÜYDÜ?

“Kaynak sadece MİT mensubu değildir” diyen Kazan, Kaynak’ın bir ajan provokatör olduğunu iddia etti. Kazan aynı zamanda Cengiz Çandar ve Şahin Alpay gibi isimlerin o dönemde kandırılıp Ortadoğu’ya gönderilen isimler arasında olduğunu söyledi.

"DEVRİM NAMLUNUN UCUNDADIR" SÖZLERİNE NE DİYECEKSİNİZ?

"Burada şu soruyu sormak gerek. Mahir Kaynak’ın İstanbul Üniversitesi salonlarında “Devrim namlunun ucundadır. Sandığa sizi inandırmak isteyenlere inanmayın.” şeklinde sözlerine ne diyeceksiniz?" diyen Kazan, moderatör Veyis Ateş'in "Mahir Kaynak aynı zamanda bir provokatör müydü?" sorusuna iddialı bir yanıt verdi:

BEN O KONUŞMALARI DİNLEMİŞ İNSANIM

"Elbette ben o konuşmaları dinlemiş bir insanım. Gençleri Filistin’de eğitime götürmek üzere kaydeden açıkça deftere yazan ve götürenler kimlerdi? Derin Devlet, ABD, Türkiye’de demokrasiyi boğmak isteyenler. Ki biz 9 Martın tarihini bilmiyoruz onu sonradan öğreniyoruz. Demek ki 9 Martçılar kendileri Baasçı bir rejimmiş gibi iktidara gelip Türkiye’yi sosyalist yapacaklarına inanmış olabilirler.Ben Güneydeki bütün illere giderek sakın ola Filistin’e gitmeyin demiştim. Bunun başrolünü oynayan da Mahir Kaynak idi. Bu gerçekleri görelim."