Polemik & Kulis
13 Haz 2019 16:19 Son Güncelleme: 13 Haz 2019 16:47

Turgay Güler'den Portakal'a İmamoğlu çağrısı! 'Gönder yayınlayayım'

Gazeteci Turgay Güler, İmamoğlu'nun Ordu Valisine hakaret ettiği iddia edilen anlara ilişkin görüntülerini yayınlamayan Fatih Portakal'a çağrıda bulundu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret ettiği edilen anlara ilişkin konuşan Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. (İmamoğlu'nun) Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum." ifalerine yer vermişti.

Fatih Portakal söz konusu görüntüleri yayınlamamasına gerekçe olarak RTÜK kararlarını göstermiş ve, "Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" demişti.

Turgay Güler: O rezil görüntüleri ver bana ben yayınlarım
Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Fatih Portakal'ın görüntüleri yayınlamaması sonrası twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "İşte sana teklifim @fatihportakal. RTÜK endişesiyle yayınlamadığını söylediğin o rezil görüntüleri ver bana ben yayınlarım. #TurgayGülerYayınlar. Bedeli ne olursa olsun. Hadi samimiysen gönder." ifadelerine yer vererek Portakal'a çağrıda bulundu.