Televizyon
25 Oca 2014 12:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Türbanlı spikerin giyim tarzı olay yarattı!

A Haber'de 'Diplomasi' programını sunan Büşra Akın'ın giyim tarzı sosyal medyada beğenilmedi.

Ceket, kravat ve türban kombinasyonu ile ekranlara çıkan Büşra Akın muhafazakar maskülen bir tarz ortaya koymaya çalışmış. Ancak bu kombinasyon sosyal medyada "Yılın en absürd kombini olmaya aday."  " Bu nedir? Ciddi mi şaka mı yapıyor?" "Erkek kravatı takmayaydı iyiydi" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.



BAŞIM KAPALI VÜCUT HATLARIM BELLİ OLMUYOR

Büşra Akın giyimiyle ilgili şunları söyledi: "Eleştirenler var ama onlara katılmıyorum. Evet, tesettürün sınırları var, çekici görünmemek lazım. Benim görüntümde açık bir şey yok. Başım kapalı, vücut hatlarım belli değil. Ben sadece kravatı aksesuvar olarak kullandım. Diplomasi programı sunuyorum ve kravat sevdiğim bir aksesuvar. Kravatla diplomasiyi bağdaştırdım. İdeolojik bir yaklaşımım yok; tamamen estetik kaygılarla böyle giyindim. Bu giyim tarzını başkasında da görmedim. Bu ilginç fikir aklıma geldi ve böyle giyiniyorum. Türkiye'de türbanlı, tesettürlü kadınlara kendileri olma fırsatı verilmiyor. Ben ekranda kendim olmayı başardığımı düşünüyorum."



Büşra Akın; ABD'de eğitim almış, modayı yakından takip ediyormuş. Karl Lagerfeld'in tasarımlarını çok beğeniyormuş. Kardeşi Milano'da moda tasarımcısıymış.